Θα θέλαμε να μείνετε ψύχραιμοι γιατί το «Love Actually» επιστρέφει με το ίδιο καστ και για καλό σκοπό

Θα θέλαμε να μείνετε ψύχραιμοι γιατί το «Love Actually» επιστρέφει με το ίδιο καστ και για καλό σκοπό
youtube

Μπορεί να έχουμε συνδυάσει τα Χριστούγεννα με το «Love Actually», αλλά το καστ της ταινίας αποφάσισε να επανενωθεί για μία νέα ταινία μικρού μήκους, η οποία, όμως, δεν θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα!

Το μεγαλύτερο μέρος του καστ αποφάσισε να επανενωθεί για χάρη της εκδήλωσης Red Nose Day, που υποστηρίζει την βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση Comic Relief, της οποίας συνιδρυτής είναι ο σκηνοθέτης του «Love Actually», Richard Curtis. Οι Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth, Bill Nighy, Liam Neeson, Andrew Lincoln, Thomas Brodie-Sangster, Rowan Atkinson και πολλοί ακόμα θα συμμετέχουν στην ταινία, ενώ από την λίστα με τα ονόματα λείπουν οι Emma Thompson, Martin Freeman, Chiwetel Ejiofor, Laura Linney, Rodrigo Santoro και φυσικά ο Alan Rickman, που έχει φύγει από την ζωή.

Η ταινία που θα έχει τίτλο «Red Nose Day Actually», βρίσκεται ήδη στην παραγωγή και θα προβληθεί στις 24 Μαρτίου στο BBC One και στις 25 Μαΐου στο NBC.

«Δεν θα ονειρευόμουν ποτέ να γράφω την συνέχεια του “Love Actually”, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να κάνουμε 10 λεπτά για να δούμε τι κάνουν όλοι», είπε ο Curtis. Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Ελπίζουμε να κάνουμε κάτι που θα είναι διασκεδαστικό- πολύ κοντά στο πνεύμα της αρχικής ταινίας και της Red Nose Day- και κάτι που ελπίζουμε ότι θα φέρει πολλούς θεατές και χρήματα στις εκπομπές του Red Nose Day».