Δανία: 70χρονος κατηγορείται ότι «παρήγγειλε» 346 βιασμούς παιδιών στις Φιλιππίνες μέσω Ίντερνετ

Δανία: 70χρονος κατηγορείται ότι «παρήγγειλε» 346 βιασμούς παιδιών στις Φιλιππίνες μέσω Ίντερνετ
Raphael Layug / EyeEm via Getty Images

Άνδρας 70 ετών από το Μπρέντμπι, προάστιο της Κοπεγχάγης, βρίσκεται στο επίκεντρο της πιθανώς μεγαλύτερης υπόθεσης στην ιστορία σχετικά με on demand σεξουαλικές κακοποιήσεις που «παραγγέλλονται» μέσω Ίντερνετ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του δανικού TheLocal, ο άνδρας κατηγορείται συνολικά για 346 συμμετοχές σε βιασμούς ή σεξουαλικές επιθέσεις σε ανηλίκους. Θεωρείται πως ζήτησε τις κακοποιήσεις παιδιών από τις Φιλιππίνες από το σπίτι του, και τις είδε μέσω streaming στον υπολογιστή του.

Ο Φλέμινγκ Κέρσιντε του Εθνικού Κέντρου Κυβερνοεγκλήματος της Δανίας είπε πως η υπόθεση είναι ιστορικών διαστάσεων.

«Από όσο γνωρίζω, ποτέ δεν είχε υπάρξει σε όλο τον κόσμο υπόθεση στην οποία ένα άτομο κατηγορείται για τόσες πολλές επιθέσεις» είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ritzau.

Τα παιδιά που ενεπλάκησαν ήταν μέχρι και τριών ετών και εξαναγκάζονταν να προβούν σε σεξουαλικές πράξεις το ένα στο άλλο. Σε κάποιες περιπτώσεις, τα παιδιά κακοποιούσαν οι ίδιοι οι γονείς τους.

Οι κατηγορίες σε βάρος του 70χρονου παρουσιάζονται σε κατηγορητήριο 119 σελίδων, όπου παρουσιάζεται η έκταση της διαστροφής που προκύπτει από τις πράξεις του. Σε μια περίπτωση, ένα τετράχρονο κορίτσι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από την ίδια του την μητέρα, αφού ο άνδρας πλήρωσε 35 δολάρια, ή περίπου 250 κορόνες. Σε άλλη μία, ένα τρίχρονο κορίτσι εξαναγκάστηκε να κάνει στοματικό σεξ σε ένα πεντάχρονο κορίτσι.

Η δίκη θα αρχίσει στις 28 Φεβρουαρίου στο Γκλόστραπ, και απόφαση αναμένεται τον Ιούνιο.

Δημοφιλή