Έφηβη σε κατάσταση αμόκ πέταξε το νεογέννητο μωρό της από τον δεύτερο όροφο διαμερίσματος στη Νεμπράσκα

Έφηβη σε κατάσταση αμόκ πέταξε το νεογέννητο μωρό της από τον δεύτερο όροφο διαμερίσματος στη Νεμπράσκα
A shadow of a woman holding a baby
A shadow of a woman holding a baby
XiXinXing via Getty Images

Μία έφηβη από τη Νεμπράσκα πέταξε από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου το νεογέννητο μωρό της, μετά από μία σειρά ανατριχιαστικών μηνυμάτων που αντάλλαξε με τον σύντροφό της, στα οποία αναφερόταν στη δολοφονία.

Πρόκειται για την 16χρονη Αντωνία Λόπεζ η οποία, πριν προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη φέρεται να έστειλε μεταξύ άλλων στον φίλο της το εξής μήνυμα: «Ήταν κορίτσι, παρεμπιπτόντως».

Η έφηβη αργότερα συνέχισε την συνομιλία της με τον φίλο της προσθέτοντας: «Αγάπη μου μπορούμε να προσπαθήσουμε ξανά, αν θέλεις ακόμα να είμαστε μαζί».

Σύμφωνα με το KMTV, η νεαρή τέθηκε υπό κράτηση στο σπίτι, με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος.

Στο πλαίσιο της ποινής της, η Αντωνία Λόπεζ υποχρεούται να υποβάλλεται συχνά σε έλεγχο για λήψη τοξικών ουσιών και σε ψυχιατρική αξιολόγηση.

Η έφηβη είπε στους ανακριτές ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος. Η Λόπεζ μίλησε στη μητέρα της για το παιδί μετά τον τοκετό και ήταν η μητέρα της που βρήκε το νεκρό νεογέννητο και κάλεσε το ασθενοφόρο.

Η Λόπεζ και το νεογέννητο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του μωρού.

«Δεν ήταν προγραμματισμένο. Ήταν περισσότερο μια πράξη εν βρασμώ ψυχής» είπε ο εισαγγελέας.

Πηγή: New York Post

Δημοφιλή