Ο πιο cool τρόπος να απαντήσεις σε κάποιον που σε χώρισε αλλά σου ζητάει συγγνώμη

Ο πιο cool τρόπος να απαντήσεις σε κάποιον που σε χώρισε αλλά σου ζητάει συγγνώμη

Οι αντιδράσεις του καθενός από εμάς διαφέρουν όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν χωρισμό. Η αντίδραση του συγκεκριμένου φοιτητή από το πανεπιστήμιο Στέτσον της Φλόριντα ξεπέρασε κάθε προσδοκώμενο. Τι έκανε;

H πρώην κοπέλα του, του έστειλε ένα γράμμα, ζητώντας του συγγνώμη για ό,τι του είχε κάνει και εκείνος της το επέστρεψε πίσω αφού πρώτα το βαθμολόγησε.

Ο λόγος για τον Νικ Λουτς, ο οποίος αντί απλά να πετάξει το γράμμα όπως θα ήταν το αναμενόμενο, ανέλαβε χρέη φιλολόγου, εντόπισε τα λάθη της πρώην κοπέλας του και της επέστρεψε το γράμμα, βάζοντάς της ένα ωραιότατο 6,1 στα 10!

«Μεγάλη εισαγωγή, μικρός επίλογος, καλό κύριο θέμα αλλά χωρίς επιχειρήματα για να το υποστηρίξεις. Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές», έγραψε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Συγκεκριμένα, ο Νικ άρχισε να διορθώνει το γράμμα της πρώην του επισημαίνοντας ότι εκείνη είχε επιλέξει μία εξαιρετικά μεγάλη εισαγωγή και ότι έκανε πολλές επαναλήψεις. Ο Νικ είπε επίσης ότι η πρώην του έπρεπε να αιτιολογήσει γιατί επέλεξε να χωρίσουν όταν είδε ότι η σχέση τους δεν προχωρούσε άλλο. Επίσης της είπε ότι χρειαζόταν να ενισχύσει τους ισχυρισμούς της με αποδείξεις, όπως όταν του έγραψε ότι δεν τον απάτησε ποτέ. «Λες ότι δεν με απάτησες ποτέ αλλά κατηγορείς τον εαυτό σου. Για ποιο πράγμα αναλαμβάνεις την ευθύνη; Πάρε μία ξεκάθαρη θέση» της έγραψε χαρακτηριστικά!

Δεν παρέλειψε μάλιστα να της «την πει» για τα ορθογραφικά της λάθη.

Στη συνέχεια ο φοιτητής δημοσίευσε το διορθωμένο γράμμα στο Διαδίκτυο και έκτοτε αυτό έγινε ανάρπαστο!

Πηγή: BBC

Δημοφιλή