Το skinny τζιν πέθανε: Αυτά είναι τα 5 στυλ που πρέπει να δοκιμάσετε τώρα στο ντένιμ

Το skinny τζιν πέθανε: Αυτά είναι τα 5 στυλ που πρέπει να δοκιμάσετε τώρα στο ντένιμ

Δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να μην έχει πέσει θύμα της γοητείας των πολύ στενών και ελαστικών τζιν ή αλλιώς των skinny jeans. Εδώ και αρκετά χρόνια τα φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, με αθλητικά, μποτάκια και γόβες.

Ίσως όμως θυμάστε τα τζιν που φορούσε η μαμά σας, εκείνα τα κλασικά Levi's που ήταν ψηλόμεσα και λίγο φαρδιά, φτιαγμένα από σκληρό τζιν ύφασμα. Η εικόνα πριν λίγο καιρό θα έμοιαζε ξεπερασμένη και γραφική, αλλά φέτος, αυτό που πρόκειται να μοιάζει ξεπερασμένο θα είναι στην ουσία το υπερβολικά στενό τζιν σας.

Το Elle πριν λίγους μήνες είχε παρουσιάσει ένα ολόκληρο αφιέρωμα για τον «θάνατο του skinny jean», εξηγώντας ότι οι σχεδιαστές επιστρέφουν σε πιο άνετες και κολακευτικές για το γυναικείο σώμα φόρμες, παίρνοντας απόσταση από το ελαστικό ντένιμ, το οποίο πολλές φορές δείχνει φθηνό και «δεύτερο».

Για να είμαστε βέβαια ειλικρινείς, είναι μάλλον αδύνατο να αποποιηθούμε τελείως τον έρωτα μας για τα στενά τζιν, αλλά καθώς το στυλ μας ωριμάζει, δηλώνουμε έτοιμες να εξερευνήσουμε διαφορετικές προτάσεις. Άλλωστε, καθώς η μόδα έχει στην ουσία μεταφερθεί στους δρόμους, χάρη στο street style όλων των υπέροχων γυναικών που ζουν ανάμεσά μας, ζούμε στην εποχή της απόλυτης δημοκρατικότητας των τάσεων, όπου κυριαρχεί η άνεση και η χωρίς δισταγμούς έκφραση του αληθινού μας εαυτού.

Ιδού λοιπόν τα 5 στυλ στα τζιν που αξίζει να δοκιμάσετε φέτος: