Κάμερα καταγράφει δύο άνδρες στην Αυστραλία να σκοτώνουν ένα καγκουρό με λοστό

Κάμερα καταγράφει δύο άνδρες στην Αυστραλία να σκοτώνουν ένα καγκουρό με λοστό
Metro/Abc

Ένας εκ των δύο ανδρών οι οποίοι χτύπησαν περίπου πριν από χρόνια μέχρι θανάτου ένα καγκουρό με ένα λοστό καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους.

Οι κκ Craig Jamie House και Vance Geoffrey Jarvis παραδέχθηκαν την ενοχή τους στο δικαστήριο. Το υλικό από την κάμερα το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα άλλωστε αποδεικνύει τις πράξεις τους.

Οι δύο τους φαίνεται να στριμώχνουν το κακόμοιρο ζώο σε ένα φράγμα πετώντας του από τις δύο μεριές πέτρες λίγο πριν του επιτεθούν με λοστό και το σκοτώσουν. O κ. House, ένας εκ των δραστών, ακούγεται να δίνει εντολές στον σκύλο του προκειμένου να συνεχίσει να απειλεί με το γάβγισμά του το καγκουρό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο δείχνει σκληρές εικόνες.

Οι δύο δράστες παρευρέθησαν στο δικαστήριο χθες, Τρίτη. Ο House είπε πως σκότωσε το ζώο για να φάει αφού, εξήγησε, αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες.

Πρόσθεσε επίσης, πως επειδή είχε λήξει η άδεια οπλοκατοχής του δύο χρόνια νωρίτερα δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει το όπλο του παράνομα. Έτσι επέλεξε να σκοτώσει το καγκουρό με λοστό.

«Προσπάθησαν να σκοτώσω το καγκουρό με τον πιο ανθρώπινο τρόπο που μπορούσα», εξήγησε.

To δικαστήριο είδε μόνο βία στο βίντεο ενώ σημείωσε πως και οι δύο φάνηκε να απολαμβάνουν την πράξη τους.

Ωστόσο, σε ό,τι αφορά στον άλλον άνδρα, κ.Vance Geoffrey Jarvis, ο οποίος είπε πως συμμετείχε για να βγάλει το καγκουρό από τη δυστυχία του του επεβλήθη πρόστιμο 10.000 δολαρίων και όχι ποινή φυλάκισης καθώς, το δικαστήριο, έκρινε τελικά ότι δεν φαίνεται να πανηγυρίζει το θάνατο του ζώου αλλά να συμμετέχει στο κυνήγι αυτού.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο δείχνει σκληρές εικόνες.

Δημοφιλή