Κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη on air με βαρείς χαρακτηρισμούς: Μην με κόβεις, τώρα μου-μου

Κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη on air με βαρείς χαρακτηρισμούς: Μην με κόβεις, τώρα μου-μου
YouTube

Βαρείς χαρακτηρισμοί ανταλλάχθησαν στον τηεοπτικό αέρα του καναλιού Kontra και στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου όταν καλεσμένος του ήταν ο αντιπρόεδρος της Νεάς Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή ασκούσε κριτική απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης στον Τομέα της Υγείας. Τόνισε μάλιστα ότι θα εξετασθούν οι κκ Πολάκης, Ξανθός και Κουρουμπλής «για ποιο λόγο παρανόμησαν και έκαναν δωράκια σε φαρμακοβιομηχανίες που δήθεν πολεμούσαν».

«Θελω, αγαπητέ Παύλο Πολάκη, πολύ να σε δω να εξηγείς στον εισαγγελέα γιατί παρανομήσατε», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Όπως ήταν επόμενο ο αναπληρωτής υπ. Υγείας, Παύλος Πολάκης, παρενέβη τηλεφωνικά και απάντησε στον κ. Γεωργιάδη. Οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των δύο πολιτικών ήταν βαρείς.

«Ο κ. Γεωργιάδης, επειδή έχει λερωμένη τη φωλιά του όσο λίγοι, λέει μπούρδες κρεμαστές. Έχει βγει γύρα στα κανάλια να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας», ανέφερε ο κ. Πολάκης, με τον κ. Γεωργιάδη να λέει: «Αλ Καπόνε, Αλ Καπόνε».

Ο κ. Γεωργιάδη παρενέβη στα όσα έλεγε ο αν. υπουργός Υγείας, λέγοντας: «μη με κόβεις, μη μιλάς, τώρα μουρ-μου». Όταν πάλι πήγε ο κ. Γεωργιάδης να παρέμβει ο κ. Πολάκης απάντησε: «μη με κόβεις λέω, μη με κόβεις». Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Πολάκης ζήτησε ξανά να μην τον διακόπτει ο κ. Γεωργιάδης λέγοντας: «Μη μου κάνεις τσιριτζάκια εμένα», «μη με κόβεις λέω, μη με κόβεις (…) γιατί είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ…».

Στο 16:50 από το βίντεο

Δημοφιλή