Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
eurokinissi

Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους σε πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο της Θήβας.

Ούτε σε κινηματογραφική ταινία δεν περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο έγινε το δυστύχημα. Ένας οδηγός σταμάτησε σε πάρκινγκ της εθνικής οδού για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητό του παρέμεινε η γυναίκα του και το παιδί του.

Λίγα λεπτά αργότερα, άγνωστο για πιο λόγο, μια Porsche που κινούνταν στην εθνική οδό με ιλιγγιώδη ταχύτητα μπαίνει μέσα στο πάρκινγκ και πέφτει με τεράστια δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο που βρίσκονταν εκεί σταθμευμένο. Έντρομος ο οδηγός που άκουσε το θόρυβο βγήκε να δει τι γίνεται. Τότε βλέπει το αυτοκίνητό του να έχει τυλιχτεί στις φλόγες χωρίς να μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του που ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στο αυτοκίνητο.

Από την Porsche και τα δύο άτομα που επέβαιναν έχασαν την ζωή τους καθώς ο μεν ένας μετά τη σύγκρουση πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ενώ το δεύτερο άτομο, που ακόμη δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα, απανθρακώθηκε.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή