Καμμένος: Ας πατήσουν οι Τούρκοι το πόδι τους στα Ίμια να δω πώς θα φύγουν

Καμμένος: Ας πατήσουν οι Τούρκοι το πόδι τους στα Ίμια να δω πώς θα φύγουν

«Άμα θέλουν ας πατήσουν στα Ίμια οι Τούρκοι, να δούμε πως θα φύγουν μετά» δήλωσε αναφερόμενος στην προκλητική δήλωση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου για τα Ίμια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Δεν πρέπει να ανησυχεί ο ελληνικός λαός. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε άριστη κατάσταση, με πολύ υψηλό ηθικό και είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση με ηρεμία, με σωφροσύνη αλλά και με αποφασιστικότητα» είπε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Θα πρέπει να θυμίσουμε στον κ. Τσαβούσογλου ότι Πρωθυπουργός δεν είναι ο κ. Σημίτης αλλά ο κ. Τσίπρας, υπουργός Εξωτερικών δεν είναι ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος είχε τη θεωρία για τις σημαίες που τις παίρνει ο αέρας, αλλά ο κ. Κοτζιάς και υπουργός Εθνικής Άμυνας είμαι εγώ. Δεν υπάρχει λοιπόν τέτοιο θέμα, να πατήσει σε ελληνικό νησί ο κ. Τσαβούσογλου ή οποιοσδήποτε λάβει τέτοια εντολή. Θα αντιμετωπιστεί άμεσα. Η πολιτική των Σημίτη και Πάγκαλου, που προσφάτως πέρασε και στη ΝΔ, έχει παρέλθει χωρίς επιστροφή για να τελειώνουμε» τόνισε ο κ. Καμμένος.

«Άμα θέλουν, να δούμε. Θα πατήσουν, μετά θα φύγουν από εκεί…; Να δω πως θα φύγουν μετά…» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη δήλωση του Τσαβούσογλου.

Επίσης, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «έχουμε δει ειδήσεις μαϊμού το τελευταίο διάστημα, σημειώνοντας ότι «δεν ήταν τα Ίμια το νησί που εμφάνιζαν δεμένο το πλοίο οι Τούρκοι» και πως «δεν έπεσε κανένα ελικόπτερο» και προσέθεσε:

«Τέτοιες προσπάθειες γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και το μονό που μπορούν να προκαλέσουν είναι θυμηδία».

Δημοφιλή