Παρέμβαση του Πρωθυπουργού στο δημοσίευμα της HuffPost Greece για την κατάσχεση σύνταξης καρκινοπαθούς

Παρέμβαση του Πρωθυπουργού στο δημοσίευμα της HuffPost Greece για την κατάσχεση σύνταξης καρκινοπαθούς
Eurokinissi

Προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την περιπέτεια του καρκινοπαθή Βασίλη Καστρούνη, στον οποίο έγινε κατάσχεση στον ακατάσχετο λογαριασμό της αναπηρικής σύνταξής του. Ο πρωθυπουργός μόλις ενημερώθηκε για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της HuffPost, έδωσε εντολή να διερευνηθεί η καταγγελία του πολίτη από τον Βόλο.

Αμέσως μετά κυβερνητικά στελέχη από το Μέγαρο Μαξίμου αφού επικοινώνησαν με τη HuffPost Greece, τηλεφώνησαν προσωπικά στον Βασίλη Καστρούνη, ο οποίος τους εξήγησε την περιπέτειά του. Τον διαβεβαίωσαν ότι την Τρίτη, που είναι η πρώτη εργάσιμη ημέρα, θα ενεργήσει και το υπουργείο Επικρατείας που είναι αρμόδιο για την καθημερινότητα, προκειμένου να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα.

Όπως λένε επιτελείς του Μαξίμου, η κυβέρνηση δίνει έμφαση στα θέματα καθημερινότητας και ειδικά στην σχέση του πολίτη με το κράτος και τις υπηρεσίες. Γι’ αυτό και καλούν τους πολίτες να αξιοποιήσουν την ιστοσελίδα kathimerinotita.gov.gr που έχει στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και να αναφέρουν όσα τους δυσκολεύουν στην καθημερινότητά τους αλλά και στην επαφή με την κρατική δομή και λειτουργία.

Υπενθυμίζεται ότι στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα που έχει εγκαινιαστεί στις αρχές Φεβρουαρίου από τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν:

-στην ηλεκτρονική σελίδα: kathimerinotita.gov.gr μέσω υποβολής φόρμας

-στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kathimerinotita@ypep.gr

Επίσης υπάρχουν και οι παρακάτω τρόποι επικοινωνίας:

-Στα τηλ: 2103385314,φαξ: 2103385317, email: a.flampouraris@parliament.gr

-Στα τηλ: 2103385305, φαξ: 2103385210, email: ypep.co@ypep.gr

-Στα τηλ: 2103385100, φαξ: 2103385109, email: ypep.co@ypep.gr

Δημοφιλή