Η Nicole Kidman δεν ξέρει να χειροκροτά και 4 ακόμα αστείες στιγμές από τα Όσκαρ

Η Nicole Kidman δεν ξέρει να χειροκροτά και 4 ακόμα αστείες στιγμές από τα Όσκαρ
youtube

Αν και το μπέρδεμα που έγινε με το Όσκαρ καλύτερης ταινίας έκλεψε σίγουρα την παράσταση στην 89η Τελετή, δεν έλειψαν και οι αστείες στιγμές.

Η άβολη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι δεν κέρδισες.

Ας αρχίσουμε από τις αντιδράσεις των συντελεστών της ταινίας La La Land όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν κερδίσει εκείνοι το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, αλλά το Moonlight.

Να και κάτι που δεν μπορεί να κάνει η Nicole Kidman.

Βέβαια, η προσωπικά αγαπημένη μας αστεία στιγμή ήταν το χειροκρότημα της Nicole Kidman, η οποία μπορεί να γνωρίζει πολλά πράγματα, όπως είναι η υποκριτική, το τραγούδι ή την μόδα. Αυτό που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν γνωρίζει είναι να χειροκροτά, χωρίς να μοιάζει με χαριτωμένη φώκια που προσπαθεί να κάνει παλαμάκια!

O χορός του Justin Timberlake

Ο Justin Timberlake «άνοιξε» την τελετή τραγουδώντας το «Can't Stop the Feeling», αλλά το καλύτερο σημείο δεν ήταν η ερμηνεία του (sorry Justin), αλλά η στιγμή που κατέβηκε στο κοινό και άρχισε να χορεύει μαζί με την γυναίκα του, Jessica Biel.

Δεν πέφτει κάθε μέρα φαγητό από τον ουρανό.

Σε κανέναν δεν αρέσει να μένει νηστικός, ούτε και στους σταρ, οπότε όλοι χάρηκαν όταν άρχισαν να πέφτουν από το ταβάνι μικρά αερόστατα με μπισκότα και ντόνατ.

Η Taraji P. Henson χάρηκε ιδιαιτέρως.

Jimmy Kimmel εναντίον Matt Damon.

Η διαμάχη ανάμεσα στον Jimmy Kimmel και τον Matt Damon καλά κρατεί. Αφού ο διάσημος ηθοποιός του έβαλε τρικλοποδιά, ο Jimmy Kimmel προσπάθησε να τον «κόψει» την ώρα που παρουσίαζε βραβείο.