Nederlands Dans Theater: Ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου της χορευτικής τέχνης έρχεται στο Μέγαρο

Nederlands Dans Theater: Ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου της χορευτικής τέχνης έρχεται στο Μέγαρο

Η ομάδα-φαινόμενο του σύγχρονου χορού, το Nederlands Dans Theater (NDT 1), επισκέπτεται και πάλι την Αθήνα, στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας του.

Το NDT 1 ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλους του χορού, την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου για τρεις παραστάσεις (ώρα έναρξης 20:00) στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, με τρία έργα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το διάσημο χορευτικό σύνολο θα ερμηνεύσει τη νέα χορογραφία με τίτλο «Singulière Odyssée» των León και Lightfoot που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου 2017 στη Χάγη. Η χορογραφία βασίζεται στην καινούργια μουσική δημιουργία «Exiles» του διεθνούς φήμης σύγχρονου συνθέτη Max Richter. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης το έργο «Shut Eye» της Sol León και του Paul Lightfoot και τη χορογραφία «The Statement» της Crystal Pite. Η εμφάνιση της κορυφαίας χορευτικής ομάδας στην Αθήνα εντάσσεται στον κύκλο Χορός στο Μέγαρο και πραγματοποιείται με τη χορηγία του Ομίλου Επιχειρήσεων Μυτιληναίος.

«Ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου της χορευτικής τέχνης» LE FIGARO

«Οι χορευτές του Nederlands Dans Theater μας έδειξαν πόσο υπέροχα απολαυστικός μπορεί να είναι ο σύγχρονος χορός.» THE DAILY TELEGRAPH SYDNEY

«Είναι οι πιο εκπληκτικοί χορευτές του κόσμου. Ένα θέαμα γεμάτο πάθος και δύναμη που αιχμαλωτίζει το βλέμμα.» THE SUNDAY HERALD

«Το απρόβλεπτο NDT είναι αλησμόνητα μοντέρνο!» LA TIMES

INFO

Nederlands Dans Theater

Τρεις παραστάσεις

Παρασκευή 3, Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Μαρτίου, 20:00

Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Tρεις χορογραφίες

«The Statement»

«Shut Eye»

«Singulière Odyssée», νέο έργο των León & Lightfoot

Πληροφορίες

www.megaron.gr

210 72 82 333

Δημοφιλή