Δίδυμα αγοράκια πνίγηκαν στο πλυντήριο μέσα στα 6 λεπτά που η μητέρα τους βγήκε από το σπίτι

Δίδυμα αγοράκια πνίγηκαν στο πλυντήριο μέσα στα 6 λεπτά που η μητέρα τους βγήκε από το σπίτι
Johner Images via Getty Images

Τα 3χρονα δίδυμα αγοράκια μιας οικογένειας στην Ινδία έχασαν τη ζωής τους αφού πνίγηκαν στο πλυντήριο ενώ η μητέρα τους είχε βγει από το σπίτι για λίγα μόλις λεπτά. Τα δίδυμα αγόρια, Nishant και Nakshya, βρέθηκαν από τον πατέρα τους μέσα στο πλυντήριο και αφού επί μισή ώρα τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα έψαξαν κάθε γωνιά του σπιτιού προσπαθώντας να τα βρουν.

Η μητέρα των παιδιών, Rakhi είχε γεμίσει το πλυντήριο με 12-15 λίτρα νερό, λίγο νωρίτερα και ενώ τα παιδιά έπαιζαν μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια, βγήκε για λίγα λεπτά προκειμένου να αγοράσει απορρυπαντικό ρούχων, όπως γράφει η Hindustan Times. Όταν επέστρεψε, περίπου έξι λεπτά αργότερα δεν μπορούσε να τα βρει και ένας γείτονας κάλεσε την αστυνομία.

Ο πατέρας των παιδιών Ravinder ενημερώθηκε πως η γυναίκα του δεν έβρισκε τα παιδιά, έφυγε από τη δουλειά και πήγε στο σπίτι τους για να βοηθήσει με την αναζήτηση. Τελικά ήταν αυτός που τα βρήκε νεκρά μέσα πλυντήριο.

Αν και μετέφερε αμέσως τα δυο αγοράκια στο κοντινότερο νοσοκομείο, οι γιατροί το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να επιβεβαιώσουν τον θάνατό τους.

Η μητέρα είπε στην αστυνομία πως δίπλα στο πλυντήριο ήταν μια ψιλή στοιβάδα από ρούχα και το πιο πιθανό, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι τα τρίχρονα δίδυμα να σκαρφάλωσαν και στη συνέχεια να προσπάθησαν να δουν μέσα από την πόρτα του πλυντηρίου και να τελικά να έπεσαν μέσα.

Εκτιμάται πως και τα δύο έπεσαν μέσα στο πλυντήριο με το κεφάλι και στη συνέχεια πνίγηκαν ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρχε καμία περίπτωση να καταφέρουν να βγουν μόνα τους από το πλυντήριο.

Τα άψυχα κορμιά των δύο νήπιων έχουν μεταφερθεί στο νεκροτομείο για να διενεργηθεί νεκροψία ενώ μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Indian Express δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως ο πνιγμός των παιδιών δεν ήταν δυστύχημα. Οι αρχές δεν υποψιάζονται ούτε τους γονείς ούτε και τον μεγαλύτερο αδερφό των διδύμων που εκείνη την ώρα φαίνεται πως ήταν στο σχολείο.

Δημοφιλή