Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της μητέρας και του 3χρονου παιδιού της που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της εθνικής οδού

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της μητέρας και του 3χρονου παιδιού της που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της εθνικής οδού
Eurokinissi

Μέσα σε κλίμα οδύνης έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, η κηδεία της 33χρονης Αποστολίας Παπαδοπούλου και του τρίχρονου παιδιού της Παύλου, που έχασαν την ζωή τους στο πολύνεκρο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στο Ιερό ναό Αγίας Σκέπης, παρουσία του Μητροπολίτη Πρεσπών και Εορδαίας, Θεόκλητου, ομάδας ιερέων, αλλά και πλήθους κόσμου που ήρθαν από την Αθήνα, το Αμύνταιο και την Φλώρινα για να αφήσουν ένα λουλούδι και να αποχαιρετήσουν τη νεαρή μητέρα και το παιδί της που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, μαζί με άλλα δύο νεαρά άτομα.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος και πατέρας, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που σε όλη την διάρκεια της τελετής στεκόταν βουβός και συντετριμμένος με το βλέμμα του συνεχώς στραμμένο στις φωτογραφίες της γυναίκας του και του παιδιού του που κοσμούσαν το φέρετρο.

Ο μητροπολίτης Θεόκλητος μίλησε για την άτυχη γυναίκα και το παιδί της και με τον παρηγορητικό λόγο της εκκλησίας προσπάθησε να απαλύνει τον πόνο του πατέρα αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας που είδαν το παιδί τους και το εγγόνι τους να χάνεται σε μια στιγμή.

Η Αποστολία Παπαδοπούλου μεγάλωσε με τους γονείς της στις εργατικές κατοικίες Πτολεμαΐδας και τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με την διακόσμηση χώρων σε εκδηλώσεις και τελετές γάμων προσπαθώντας να βοηθήσει στο εισόδημα της οικογένειας. Πριν από δύο χρόνια ο σύζυγός της προσλήφθηκε στη ΕΥΔΑΠ και έτσι η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα. Το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα έγινε κατά την διάρκεια του ταξιδιού της οικογένειας με προορισμό την Πτολεμαΐδα, τόπο καταγωγής της 33χρονης, για να γιορτάσουν τις Απόκριες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Στη διαδρομή σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους σε πάρκινγκ της εθνικής οδού και ο 41χρονος πήγε προς την τουαλέτα ενώ η σύζυγός του ο γιος τους παρέμειναν στο όχημα. Ένα λεπτό αργότερα, αυτοκίνητο μάρκας Porsche, που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, όπως φαίνεται από τα βίντεο ασφαλείας της εθνικής οδού, μπήκε στον παράδρομο του πάρκινγκ με ιλιγγιώδη ταχύτητα και “καρφώθηκε” πάνω στο σταθμευμένο. Τα δύο οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις νέοι άνθρωποι.

(Mε πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή