Δυσαρεστημένος ο Μπουτάρης με την επιλογή των Σκοπίων για τις υπερατλαντικές πτήσεις της Qatar Airways. «Μου ήρθε σκοτοδίνη»

Δυσαρεστημένος ο Μπουτάρης με την επιλογή των Σκοπίων για τις υπερατλαντικές πτήσεις της Qatar Airways
Sooc

Δυσάρεστη είδηση, χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, την απόφαση της αεροπορικής εταιρίας, Qatar Airways, να ανακοινώσει πως τα Σκόπια και όχι τελικά η Θεσσαλονίκη επελέγησαν ως αεροπορική σύνδεση για υπερατλαντικές πτήσεις.

«Αυτά δεν είναι ευχάριστα μηνύματα. Μου ήρθε σκοτοδίνη όταν το άκουσα. Από όλα τα μέρη του κόσμου επέλεξαν τα Σκόπια; Είναι πολύ δυσάρεστη είδηση», είπε ο Γιάννης Μπουταρης, στην διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Επίσης, στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος στάθηκε στους τέσσερις νέους προορισμούς από Θεσσαλονίκη που ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία Ryanair, τονίζοντας πως είναι ευχάριστο η πόλη να έχει απευθείας πτήσεις.

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε και για συνάντηση που είχε με στελέχη της Fraport, για το αεροδρόμιο «Μακεδονία», στην διάρκεια της οποίας -όπως ανέφερε- του εκφράστηκε η ανησυχία ότι λόγω εκκρεμοτήτων δεν μπορούν να προχωρήσουν οι εργασίες, που επρόκειτο να ξεκινήσουν από τον Ιανουάριο.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή