Ο Hugh Jackman ανέβασε ένα βίντεο που αποδεικνύει πως στην πραγματικότητα είναι ο Wolverine

Ο Hugh Jackman ανέβασε ένα βίντεο που αποδεικνύει πως στην πραγματικότητα είναι ο Wolverine
Australian actor Hugh Jackman attends the
ERIC THAYER / Reuters
Australian actor Hugh Jackman attends the

Ο Hugh Jackman είναι ένας άνδρας που αγαπάμε για πολλούς λόγους και πρόσφατα μας έδωσε έναν ακόμη, αποδεικνύοντας ότι αφοσιώνεται στους ρόλους του με όλη του την ψυχή. Και όλη του τη φωνή.

Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στο «Logan», μία ακόμη ταινία με αποκλειστικό πρωταγωνιστή τον Wolverine, τον ήρωα εκείνο που δικαίως ξεχώρισε ανάμεσα σε όλους τους X-Men. Σκοτεινή, δραματική και τελείως έξω από το μοτίβο των σούπερ ηρώων που έχουμε συνηθίσει ως τώρα, η ταινία έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.

Ο Jackman, ο οποίος πάντα μοιράζεται προσωπικές στιγμές του στα social media και του αρέσει να επικοινωνεί με τους θαυμαστές του, αποφάσισε να μας δώσει μία δυνατή γεύση από όσα συμβαίνουν στο post production, στη διαδικασία παραγωγής της ταινίας δηλαδή μετά τα γυρίσματα. Ανέβασε λοιπόν στο Twitter ένα βίντεο με τη διαδικασία του ADR, όπου εκείνος βλέπει τις σκηνές στις οποίες τρέχει και παλεύει και ταυτόχρονα προσθέτει τη δική του φωνή από πάνω.

Βλέποντας τον να κάνει ακριβώς τις ίδιες κινήσεις με τον σούπερ ήρωα που λατρεύουμε, να βγάζει τις ίδιες επίσης κραυγές, ενώ γίνεται κόκκινος από την προσπάθεια, μπορούμε να πούμε ότι τελικά ισχύει αυτό που υποψιαζόμασταν από πάντα: ο Hugh Jackman είναι ο Wolverine.

Απολαύστε τον!