Κορίτσια, αυτά τα τρία πράγματα θα σας βοηθήσουν να έχετε περισσότερους οργασμούς

Κορίτσια, αυτά τα τρία πράγματα θα σας βοηθήσουν να έχετε περισσότερους οργασμούς
hand grasping on bed sheet
sirawit99 via Getty Images
hand grasping on bed sheet

Αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε την τελευταία φορά που είχατε οργασμό, ακούστε καλά.

Οι επιστήμονες βρήκαν τρεις σεξουαλικές συμπεριφορές που μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να έχουν περισσότερους οργασμούς. Γιατί με μόνο το 65% των γυναικών να λέει ότι φτάνει σε οργασμό κατά την διάρκεια του σεξ, το χρειαζόμαστε.

Μία νέα έρευνα διαπίστωσε ότι ότι ένας συνδυασμός της ενεργοποίησης των γεννητικών οργάνων, με τα φιλιά και το στοματικό σεξ (σε συνδυασμό με την κολπική επαφή) αυξάνει τις πιθανότητες μίας γυναίκας να έρθει σε οργασμό. Κάτι που οι επιστήμονες ονόμασαν «χρυσή τριάδα».

«Τα αποτελέσματα δείχνουν μία σειρά από συμπεριφορές που μπορούν να δοκιμάσουν τα ζευγάρια για να αυξήσουν την συχνότητα των οργασμών», έγραψαν οι ερευνητές.

Για την έρευνα, οι επιστήμονες ανέλυσαν δεδομένα από τις σεξουαλικές συνήθειες 52.000 συμμετεχόντων ηλικίας 18 έως 65 ετών που ήταν σε σχέση.

Μελέτησαν πάνω από 30 διαφορετικά χαρακτηριστικά και πως συνδέονται με τον αριθμό των οργασμών που είχε το άτομο. Από άποψη συχνότητας, το 95% των straight αντρών ανέφερε ότι έχει πάντα οργασμό, σε αντίθεση με το 65% των straight γυναικών.

Το 89% των ομοφυλόφιλων αντρών ανέφερε ότι φτάνει συχνά σε οργασμό και ακολουθεί το 88% των bisexual αντρών, το 86% των ομοφυλόφιλων γυναικών και το 66% των bisexual γυναικών.

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Archives of Sexual Behaviour, διαπίστωσε ότι το 35% των γυναικών καταφέρνουν να έρθουν σε οργασμό μόνο με κολπική διείσδυση, ενώ το 44% ότι έχει σπάνια ή καθόλου οργασμό.

«Σχεδόν το 30% των ανδρών πιστεύει ότι η σεξουαλική επαφή είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχει οργασμό μία γυναίκα και αυτό είναι κάπως τραγικό γιατί είναι εντελώς λάθος», ανέφερε στην The Guardia μία από τους συγγραφείς της έρευνας, η καθηγήτρια Elisabeth Lloyd.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην βρετανική έκδοση της HuffPost.