Αιματηρή ληστεία στο Καματερό: Ήταν η τρίτη επίθεση του ληστή στο μίνι μάρκετ

Αιματηρή ληστεία στο Καματερό: Ήταν η τρίτη επίθεση του ληστή στο μίνι μάρκετ
Eurokinissi

Για τρίτη φορά εισέβαλε στο μίνι μάρκετ της λεωφόρου Φυλής στο Καματερό ο 39χρονος ληστής, ο οποίος προκάλεσε το Σάββατο πανικό στο κατάστημα κρατώντας όμηρο μία υπάλληλο.

Ο δράστης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο νοσοκομείο, καθώς δέχθηκε πυρά από αστυνομικούς που έφτασαν έξω από το κατάστημα πριν προλάβει να διαφύγει. Η Ασφάλεια διαπίστωσε από το υλικό των καμερών ασφαλείας ότι είχε επιτεθεί στο ίδιο μίνι μάρκετ ακόμα δύο φορές στο παρελθόν αρπάζοντας μικρά ποσά από το ταμείο.

Το Σάββατο, ωστόσο, εγκλωβίστηκε εντός του καταστήματος διότι οι υπάλληλοι πρόλαβαν να πατήσουν το κουμπί πανικού και να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Τότε ο 39χρονος έφτασε στο σημείο να κρατήσει όμηρο μία τρομοκρατημένη υπάλληλο και να τη χρησιμοποιήσει σαν «ασπίδα» μπροστά στους αστυνομικούς.

Μάλιστα, έβαλε ένα όπλο, το οποίο όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ήταν ψεύτικο, στο κεφάλι της απειλώντας ότι θα τη σκοτώσει αν δεν τον αφήσουν να διαφύγει.

Η υπάλληλος κατάφερε να τον σπρώξει με δύναμη και τότε οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν ρίχνοντάς τον κάτω αιμόφυρτο.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί δεν ήταν σε θέση να διακρίνουν ότι το όπλο του ληστή ήταν ψεύτικο και έτσι έδρασαν σαν να πρόκειται για πραγματικό.

Δημοφιλή