Η οικογένεια που πρωταγωνιστεί στο viral βίντεο της χρονιάς μίλησε για πρώτη φορά για το περιστατικό

Η οικογένεια που πρωταγωνιστεί στο viral βίντεο της χρονιάς μίλησε για πρώτη φορά για το περιστατικό
Youtube/David Waddell

Όταν ο Robert Kelly εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στο BBC την Παρασκευή για να πει την γνώμη του ως ειδικός για την Νότια Κορέα, δεν περίμενε με τίποτα ότι θα γινόταν το απόλυτο viral του Σαββατοκύριακου. Τα παιδιά του, όμως, είχαν άλλα σχέδια για την οικογένεια, αφού άνοιξαν την πόρτα και εισέβαλλαν μέσα στο δωμάτιο που ήταν ο πατέρας τους, κάνοντας γνωστή την οικογένεια σε όλο τον κόσμο.

Ο Robert Kelly και η σύζυγός του, Kim Jung-A, μίλησαν για πρώτη φορά στην Wall Street Journal σχετικά με το αστείο περιστατικό και το τι συνέβη πραγματικά εκείνη την ημέρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, την ώρα που εκείνος έκανε την συνέντευξη, τα παιδιά και η γυναίκα του βρίσκονταν στο σαλόνι και έβλεπαν την συνέντευξη από εκεί. Μάλιστα, η Kim έβγαζε βίντεο την συνέντευξη με το κινητό της. Μόλις η 4χρονη κόρη τους, είδε τον πατέρα της στην τηλεόραση, ενθουσιάστηκε και προσπάθησε να τον βρει μέσα στο σπίτι. Ο μικρός της αδερφός την ακολούθησε. Ο Kelly είχε ξεχάσει να κλειδώσει την πόρτα και κάπως έτσι ένα από τα μεγαλύτερα viral βίντεο της χρονιάς γεννήθηκε!

«Συνήθως κλειδώνει την πόρτα. Τις περισσότερες φορές, τα παιδιά έρχονται πίσω σε εμένα ότι βρίσκουν την πόρτα κλειδωμένη. Αλλά δεν γύρισαν και τότε είδα ότι ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή. Ήταν χάος για εμένα», είπε η σύζυγός του.

Στην αρχή το ζευγάρι ανησύχησε ότι το περιστατικό θα είχε ως αποτέλεσμα να μην καλέσουν ξανά τον Kelly στην τηλεόραση ως ειδικό. Ο Kelly απολογήθηκε στο BBC μέσω μέηλ για το περιστατικό, αλλά το διεθνές δίκτυο τους ζήτησε αν μπορεί να παίξει το βίντεο από την συνέντευξη. Αν και η οικογένεια Kelly στην αρχή ήταν σκεπτική, τελικά αποφάσισε να δώσει την άδειά της. Και εμείς την ευχαριστούμε γιατί μας χάρισε πολύ γέλιο.

Όσο για τα παιδιά, εννοείται ότι οι γονείς τους δεν τα μάλωσαν για αυτό που συνέβη!

Η ιστορία αυτή έχει πολλά όμορφα, αλλά και ανησυχητικά στοιχεία. Αρχικά, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι τα παιδιά του Kelly είναι τόσο αξιολάτρευτα που έκλεψαν την παράσταση. Το ίδιο αξιολάτρευτη ήταν και η αντίδραση του πατέρα τους, ο οποίος προσπάθησε να απολογηθεί στο BBC, αλλά δεν μπορούσε να συγκρατήσει το γέλιο του. Από το βίντεο δεν θα μπορούσε να λείπει η μητέρα των παιδιών, η οποία όταν κατάλαβε τι έχει γίνει άρπαξε τα παιδιά και προσπάθησε να τα βγάλει από το δωμάτιο. Το ανησυχητικό σε αυτή τη κωμική σκηνή είναι το γεγονός ότι αφού το βίντεο έγινε viral, η πλειονότητα των μέσων αναφέρθηκε στην σύζυγο του Kelly, ως την νταντά των παιδιών, λόγω της ασιατικής καταγωγής της υποθέτουμε.

Δημοφιλή