Η Rihanna θα παίξει σε ρομαντικό μιούζικαλ δίπλα στον πλέον αναπάντεχο παρτενέρ

Η Rihanna θα παίξει σε ρομαντικό μιούζικαλ δίπλα στον πλέον αναπάντεχο παρτενέρ

Θυμάστε όταν η Rihanna έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο (αμφιβόλου ποιότητας) block-buster «Battleship», το 2012; Πέντε χρόνια και μια συμμετοχή στο «Ocean's Eight» αργότερα , φαίνεται πως κάποιος παραγωγός πείστηκε, επιτέλους, πως η Rihanna έχει το ταλέντο που απαιτείται για να παίξει σε πιο αξιόλογες και απαιτητικές ταινίες.

Χτες ανακοινώθηκε πως η Rihanna θα παίξει στην ταινία «Annette», η οποία περιγράφεται από το Variety και το Deadline ως «ένα δράμα γεμάτο μουσική». Το Film Stage ανέβασε μια αφίσα της ταινίας, στην οποία αναγράφεται: «Μια ταινία μόνο με τραγούδια», υπονοώντας, λογικά, πως πρόκειται για σκληροπυρηνικό μιούζικαλ.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον στην ιστορία, είναι πως η Rihanna θα παίξει στο πλευρό του Adam Driver, ο οποίος ξεκίνησε από τηλεοπτικό «Girls», στην πορεία έγινε ο γιος του Darth Vader, Kylo Ren και το 2016 έπαιξε σε μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, το «Patterson». Επίσης, έχει αποδείξει πως ξέρει να τραγουδάει.

Το όνομα της Rooney Mara είχε ακουστεί επίσης για την ταινία, αλλά η ηθοποιός αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω φορτωμένου προγράμματος.

Το «Annette», σε σκηνοθεσία του σπουδαίου (και αρκετά αμφιλεγόμενου) Leos Carax, θα αφηγείται την ιστορία ενός χήρου stand-up comedian (λογικά ο Driver), του οποίου η 2 χρονών κόρη διαθέτει ένα μοναδικό χάρισμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή τη περίοδο η παραγωγή ψάχνει να βρει αντικαταστάτρια της Mara που θα αναλάβει τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα την άνοιξη. Η ταινία θα περιλαμβάνει μουσική από το indie-rock συγκρότημα Sparks, ενώ θα είναι το πρώτο αγγλόφωνο φιλμ του Carax.

Το 2017 αναμένεται να είναι γεμάτο για την Rihanna για την υποκριτική της καριέρα. Θα τη δούμε σύντομα ως Marion Crane στο «Bates Motel» και μέσα στο καλοκαίρι θα παίξει στην περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Valerian and the City of a Thousand Planets», μαζί με τον Dane DeHaan και την Cara Delevingne. Το 2018 θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ως μέρος της λαμπερής θηλυκής συμμορίας του «Ocean's Eight», δίπλα στις Cate Blanchett, Sandra Bullock και Sarah Paulson.

Γενικά, όσο περισσότερη Rihanna στην (μικρή και) μεγάλη οθόνη, τόσο το καλύτερο.