Επιτέλους διπλό η ΑΕΚ, το πέτυχε στο Περιστέρι

Επιτέλους διπλό η ΑΕΚ, το πέτυχε στο Περιστέρι
Contra

Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε καλύτερο παιχνίδι στο γεμάτο γήπεδο του Ατρόμητου, αλλά... διαψευστήκαμε, αφού ΑΕΚ και Ατρόμητος περιορίστηκαν σε πολλά λάθη, φάουλ, αψιμαχίες και λίγες στιγμές καλού ποδοσφαίρου.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Σέρχιο Αραούχο έδειξε πως είναι... σεσημασμένος κίλερ. Με το που έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή, έπιασε ένα σουτ με το εξωτερικό φάλτσο, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι! Έπρεπε να φτάσουμε στο 34ο λεπτό για να ξαναδούμε... δράση. Ο Βάργκας έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Γιόχανσον ολομόναχος έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΛΑΘΗ

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα σημαντικό λάθος από τον βοηθό. Ο Πέτρος Μάνταλος έγινε κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά και γύρισε στον Αραούχο που ήταν ολομόναχος. Ο Αργεντινός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως η φάση ακυρώθηκε ως οφσάιντ στον Έλληνα άσο.

Πέντε λεπτά αργότερα η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Μάνταλο! Ο Σιμόες βρήκε υπέροχα στα αριστερά τον Ντίντακ και αυτός γύρισε στη μικρή περιοχή όπου περίμενε ο αρχηγός της ΑΕΚ. Με πλασέ σε κενή εστία έγραψε το 1-0.

Το δεύτερο σημαντικό λάθος ήρθε στο 77ο λεπτό. Ο Τόνσο έκανε ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Ο Λε Ταλέκ έδωσε έτοιμο γκολ στον Λημνιό που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Κανείς από τους δυο δεν ήταν οφσάιντ, με τον βοηθό να είναι για ακόμα μία φορά αρνητικός πρωταγωνιστής.

Ο Ατρόμητος πάντως είχε μία ακόμα καλή στιγμή στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Λε Ταλέκ βρέθηκε μόνος στο πίσω δοκάρι της εστίας του Μπάρκα. Ο Λαμπρόπουλος, όμως, με τάκλιν την κατάλληλη στιγμή κράτησε μακριά τον κίνδυνο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κατράνης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Μανιάτης, Μπαγκά (Τόνσο 72'), Ουμπίδες, Πλατέλλας (Λημνιός 72'), Ντιγκινί (Ντάουντα 81'), Λε Ταλέκ.

AEK (Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντιντάκ, Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας (Χριστοδουλόπουλος 54'), Μάνταλος (Πέκχαρτ 87'), Αραούχο (Γαλανόπουλος 91').

Σκόρερ: 0-1 (Μάνταλος 57').

ΠΗΓΗ: Contra

Δημοφιλή