Ασύλληπτος παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας: Δηλώνει σε βίντεο πως δεν παραδίδεται και καλεί τους υποστηρικτές του σε συγκέντρωση

Ασύλληπτος παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας: Δηλώνει σε βίντεο πως δεν παραδίδεται και καλεί τους υποστηρικτές του σε συγκέντρωση
Sooc

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σώρρα, που παραμένει ασύλληπτος, όπως και η σύζυγός του, έχοντας καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια κάθειρξη για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος και πέντε χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Στο μεταξύ, ο Σώρρας, σε βίντεο -μήνυμά του που αναρτήθηκε στο Ίντερνετ δηλώνει πως θα αντισταθεί και δεν θα παραδοθεί ποτέ, καλώντας τους Έλληνες να πολεμήσουν κατά του κατεστημένου. Κάνει λόγο για δικαστικό πραξικόπημα, υποστηρίζεται πως «δυσφημείται και κατηγορείται από το δικαστικό καθεστώς» και πως «το κατηγορητήριο είναι αστικής φύσης και δεν στέκεται». Μεταξύ άλλων, δηλώνει «αυτόχθων Έλληνας ιθαγενής» και καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα και κάνει λόγο για απόπειρες δολοφονίας εναντίον του.

Η δίκη έγινε την Παρασκευή στην Πάτρα και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής τους, καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Μηνυτές του είναι ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρα τότε του έδωσε «άκυρα» δηνάρια από το Κουβέιτ.

Δημοφιλή