Αυτά τα δύο μοντέλα δεν πιστεύουν ότι διαφέρουν σε κάτι. Εσείς;

Αυτά τα δύο μοντέλα δεν πιστεύουν ότι διαφέρουν σε κάτι. Εσείς;
instagram/ any.body_co

Η Kate Wasley και η Georgia Gibbs έχουν πάρα πολλά κοινά. Είναι και οι δύο μοντέλα από την Αυστραλία και πολύ καλές φίλες. Η μόνη τους διαφορά είναι ότι φοράνε διαφορετικό νούμερο ρούχων και έχουν διαφορετικό σωματότυπο. Για τις δύο φίλες, ότι η μία φοράει νούμερο 6 και η άλλη νούμερο 16 στα ρούχα δεν ήταν ποτέ σημαντικό, αλλά φαίνεται ότι δεν ισχύει το ίδιο για μία μερίδα των ανθρώπων στο διαδίκτυο. Όταν, λοιπόν, οι δύο φίλες ανέβασαν μία φωτογραφία στο Instagram που ποζάρουν χαρούμενες στον φακό, πολλοί ήταν εκείνοι που έκριναν την εμφάνισή τους ή υπέθεσαν, ακόμα, ότι η Gibbs είχε κάνει photoshop για να φαίνεται πιο αδύνατη σε σχέση με την φίλη της.

Στις δύο φίλες έκανε μεγάλη αίσθηση ότι μία φωτογραφία με δύο διαφορετικούς σωματότυπους έγινε viral και απέσπασε τόσο αρνητικά σχόλια, αλλά αποφάσισαν αντί να τα αφήσουν να τις επηρεάσουν, να δημιουργήσουν έναν κοινό λογαριασμό στο Instagram (@any.body_co) όπου ανεβάσουν φωτογραφίες που ποζάρουν οι δυο τους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν σε όλο τον κόσμο ότι η γυναικεία φιλία δεν καθορίζεται από το μέγεθος ρούχων και ότι οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζουν με θετικό τρόπο το σώμα τους.

Spend your time with people that make your heart sing 💫 @any.body_co #LoveAnyBODY

A post shared by Any Body 💥 (@any.body_co) on

«Εγώ το μόνο που βλέπω είναι δύο γυναίκες. Όχι μία “αδύνατη” και μία “με καμπύλες”. Σταματήστε να κάνετε συγκρίσεις και αποδεχτείτε κάθε άνθρωπο ως όμορφο με τον δικό του τρόπο», γράφουν οι δύο γυναίκες σε μία από τις φωτογραφίες.

And then sometimes.. It's just the small things 😂😂😂 @any.body_co #LoveAnyBODY 💥✔️

A post shared by Any Body 💥 (@any.body_co) on

Best friends or sisters? 👭 @any.body_co #LOVEanyBODY 💕💥

A post shared by Any Body 💥 (@any.body_co) on