Φρικιαστικές εικόνες: Εκσκαφέας καταπλάκωσε τίγρη στην Ινδία

Φρικιαστικές εικόνες: Εκσκαφέας καταπλάκωσε τίγρη στην Ινδία

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η επιχείρηση διάσωσης μίας τίγρης της Βεγγάλης στο Εθνικό Πάρκο Jim Corbett στη βόρεια Ινδία, όταν ένας εκσκαφέας καταπλάκωσε το άτυχο ζώο.

Το συγκλονιστικό στιγμιότυπο καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε έχει προκαλέσει την οργή δεκάδων Ινδών που είναι γνωστοί λάτρες του συγκεκριμένου ζώου.

Οι αρχές της Ινδίας αναφέρουν ότι η τίγρης επιτέθηκε σε μία ομάδα μεταναστών εργατών που εργάζονταν σε ένα λατομείο την περασμένη εβδομάδα, οδηγώντας στον θάνατο ενός άνδρα και μίας γυναίκας, σύμφωνα με την Indian Express.

Οι υπάλληλοι στο πάρκο επιχειρούσαν να εντοπίσουν και να αιχμαλωτίσουν το ζώο το συντομότερο δυνατό μετά το τραγικό περιστατικό.

Όταν τελικά η τίγρης εντοπίστηκε, οι αρμόδιοι προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν με τη χρήση ενός ηρεμιστικού όπλου και με τον εκσκαφέα επιχείρησαν να την ανασύρουν. Ωστόσο, μέσα στον πανικό ο εκσκαφέας χτύπησε και συνέθλιψε κατά λάθος το άτυχο ζώο.

Η τίγρης πέθανε λίγο αργότερα εκείνο το βράδυ. Παρά το γεγονός ότι οι υπάλληλοι του πάρκου ισχυρίζονται ότι το ζώο πέθανε από κάποιου είδους μόλυνση που της προκάλεσε ασφυξία, οι ακτιβιστές λένε ότι ο θάνατος της τίγρης επήλθε αναμφίβολα από τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη κατά την επιχείρηση για την αιχμαλωσία της.

Δημοφιλή