6ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Η μεγάλη γιορτή της Αθήνας #deixepoioseisai

6ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Η μεγάλη γιορτή της Αθήνας #deixepoioseisai

Την Κυριακή 19 Μαρτίου, για 6η συνεχή χρονιά και με ένα πανίσχυρο 4G δίκτυο, η WIND βρέθηκε για μια ακόμη φορά στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό περισσότεροι από 21.000 δρομείς πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας με αφορμή τη μεγάλη ανοιξιάτικη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ. Άνθρωποι κάθε ηλικίας από ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η WIND ήταν ονομαστικός χορηγός στον αγώνα των 3χλμ. παροτρύνοντας οικογένειες, μικρούς και μεγάλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να γίνουν ομάδα και να απολαύσουν την ανοιξιάτικη Αθήνα, την προσπάθεια και τον τερματισμό.

Τα μέλη της πολυπληθούς WIND Running Team, με 140 εργαζόμενους, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλες τις αποστάσεις (3χλμ., 5χλμ. 21.175χλμ) ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία των Πρωταθλητών – Πρεσβευτών της ομάδας: της Κωνσταντίνας Γιαννοπούλου (1η στα 3 χλμ), της Αναστασίας Καρακατσάνη (1η στα 5 χλμ), του Χρήστου Καλλία (1ος στα 5 χλμ), του Κώστα Γκελαούζου (2ος στον ημιμαραθώνιο) και της Μάγδας Γαζέα (4η στον ημιμαραθώνιο).

Ο πρώτος πυροβολισμός ακούστηκε ακριβώς στις 9.00 και οι συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο ξεκίνησαν τον αγώνα τους, ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι δρομείς στον αγώνα των 3 χλμ πήραν τη σκυτάλη υπό τις επευφημίες των εκατοντάδων θεατών, οι οποίοι βρίσκονταν κατά μήκος της διαδρομής. Ο αγώνας των 5χλμ ξεκίνησε στις 11:45 συγκεντρώνοντας και τους περισσότερους δρομείς. Η αυλαία έπεσε λίγο πριν τις 14:00 και όλοι συμφώνησαν ότι η διαδρομή, η μουσική που ακουγόνταν παντού, οι θεατές που βρίσκονταν σε όλη την πόλη, οι εθελοντές με το χειροκρότημα και τα ενθαρρυντικά μηνύματα αλλά και ο υπέροχος καιρός, συνέβαλλαν σε μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση.

Δημοφιλή