Όχι ότι τους χρειάζεστε, αλλά αυτοί είναι 8 λόγοι για να έχετε κάθε μέρα οργασμό

Όχι ότι τους χρειάζεστε, αλλά αυτοί είναι 8 λόγοι για να έχετε κάθε μέρα οργασμό
The entwined feet of an anonymous couple having sex under a white duvet.
RapidEye via Getty Images
The entwined feet of an anonymous couple having sex under a white duvet.

Ανεξάρτητα το φύλο σας, είτε έχετε σχέση, είτε όχι, ένας οργασμός την ημέρα θα πρέπει να είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Ναι, ακούγεται λίγο σαν καταναγκαστική εργασία, αλλά ο οργασμός όχι μόνο είναι ωφέλιμος για την ψυχική και σωματική υγεία, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει και στην καριέρα σας.

Διαβάστε με ποιους τρόπους.

1. Θα σας βοηθήσει να πάρετε προαγωγή.

Ακούγεται περίεργο, αλλά σύμφωνα με νέα έρευνα, το να έχει μία γυναίκα καθημερινά οργασμό την κάνει καλύτερη στην δουλειά της και πιο εύκολο να πάρει προαγωγή. Και τα δύο φύλα είναι πιο παραγωγικά εάν έχουν κάνει σεξ την προηγούμενη ημέρα. Όπως αναφέρει ο καθηγητής Leavitt από το Oregon State University: «Συχνά λέμε για πλάκα ότι έχει μπει η άνοιξη, αλλά συμβαίνει πραγματικά και πρέπει να έχουμε το νου μας.»

2. Θα σας βοηθήσει να έχετε λιγότερο άγχος.

Οι οργασμοί απελευθερώνουν φυσικά το άγχος και είναι γνωστό ότι βοηθούν στην ανακούφιση του πόνου. Κατά την διάρκεια ενός οργασμού απελευθερώνεται η ορμόνη οξυτοκίνη, η οποία μας βοηθά να νιώθουμε αισιόδοξοι, αυξάνουν την αυτοπεποίθηση και βοηθούν να δείχνουμε εμπιστοσύνη.

3. Κάνει καλό στην καρδιά.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η αερόβια άσκηση είναι καλή για την υγεία, αλλά σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας «οποιαδήποτε άσκηση είναι καλή για εσάς και αυτό περιλαμβάνει και τους οργασμούς. Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα «η σεξουαλική διέγερση αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς, οι οποίοι φτάνουν στο απόγειό τους κατά την διάρκεια του οργασμού.»

4. Βοηθά στον ύπνο.

Στο βιβλίο με τίτλο «The Orgasm Answer Guide», ο Barry Komisaruk και η Beverly Whipple αναφέρονται σε μία έρευνα που διαπίστωσε ότι το 32% των γυναικών αυτοϊκανοποιούνται προκειμένου κοιμηθούν πιο εύκολα.

5. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, έρευνα που έγινε στην Πενσιλβανία διαπίστωσε ότι οι φοιτητές που έκαναν σεξ μία ή δύο φορές την εβδομάδα είχαν καλύτερο ανοσοποιητικό σε σχέση με εκείνους που δεν έκαναν σεξ.

6. Εάν προσποιείστε είναι πιο πιθανό να απατήσετε.

Έρευνα που έγινε το 2013 διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό είναι πιο πιθανό να απατήσουν τον σύντροφό τους, σε αντίθεση με εκείνες που που είναι ειλικρινείς σχετικά με την σεξουαλική τους ικανοποίηση.

7. Μειώνει τον κίνδυνο του καρκίνου του προστάτη.

Έρευνα που έγινε από το Harvard Medical School and Brigham and Women Hospital διαπίστωσε ότι οι άντρες που εκσπερματίζουν 21 φορές τον μήνα μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη κατά 22%.

8. Είναι διασκεδαστικό.

Και σας αξίζει να κάνετε κάτι διασκεδαστικό κάθε μέρα.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην βρετανική έκδοση της HuffPost.