Τουρίστες παρακολουθούν «παγωμένοι» μια λέαινα-«ναυαγό» να πηδά προς το μέρος τους σε πάρκο στο Μεξικό

Τουρίστες παρακολουθούν «παγωμένοι» μια λέαινα-«ναυαγό» να πηδά προς το μέρος τους σε πάρκο στο Μεξικό
YouTube

Βίντεο που δείχνει μια λέαινα να πηδά από μια απομονωμένη νησίδα γης για να επιτεθεί σε τζιπ γεμάτο τουρίστες σε πάρκο άγριας ζωής στο Μεξικό, κάνει τον γύρο του κόσμου.

Το αιλουροειδές βρισκόταν σε στάση ετοιμότητας όσο το τζιπ περνούσε από έναν δρόμο που χωριζόταν από ένα μικρό κενό με την νησίδα και, όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, πήδηξε με στόχο να περάσει στην άλλη πλευρά με τους τουρίστες. Ωστόσο, η λέαινα δεν τα κατάφερε και έπεσε στο κενό. Οι τουρίστες, τρομαγμένοι, ακούγονται να φωνάζουν, είτε επειδή φοβήθηκαν για την ζωή τους, είτε για την ζωή του θηλυκού λιονταριού.

Η Έλσα, όπως ονομάζεται, είναι καλά στην υγεία της, όμως οι άνθρωποι που συντηρούν το πάρκο αποφάσισαν ότι δεν θα ήταν ασφαλές να επιστρέψει στην νησίδα όπου διέμενε με ένα αρσενικό λιοντάρι. Αίσθηση ακόμα προκαλεί το γεγονός ότι, αν και το πάρκο άγριας ζωής έχει μεγάλη έκταση, είχαν αφήσει έναν τόσο περιορισμένο και απομονωμένο χώρο σε δύο τόσο μεγάλα αρπαχτικά. Δεν είναι λίγοι ακόμα που λένε ότι η λέαινα δεν ήθελε να επιτεθεί στους ανθρώπους, αλλά να ξεφύγει από τις συνθήκες απομόνωσης. Πράγματι, στο βίντεο τα δύο λιοντάρια μοιάζουν με ναυαγούς σε κάποιο ερημονήσι.

Δημοφιλή