Η μεγάλη επιστροφή του «Twin Peaks» ξεκινά με τρία εντυπωσιακά εξώφυλλα

Η μεγάλη επιστροφή του «Twin Peaks» ξεκινά με τρία εντυπωσιακά εξώφυλλα

Το τελευταίο τεύχος του Entertainment Weekly κάνει, επιτέλους, πραγματικότητα το όνειρο χιλιάδων φαν του «Twin Peaks», δίνοντάς τους όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία διαφορετικά εξώφυλλα αφιερωμένα στην επιστροφή της θρυλικής σειράς στην τηλεόραση.

Τα εξώφυλλα, στα οποία ποζάρει το καστ της σειράς μαζί με τον σκηνοθέτη David Lynch, αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό του EW στο Twitter, ενώ μέσα στο περιοδικό εμπεριέχεται ένα εκτενές αφιέρωμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, συνεντεύξεις και αποκαλύψεις για το μεγάλο comeback της τηλεοπτικής επιτυχίας των '90s.

Στη συνέντευξη που δίνει στο EW, ο Lynch χαρακτηρίζει τον νέο κύκλο της σειράς ως «μια ταινία μεγάλου μήκους χωρισμένη σε 18 μέρη», αλλά εξακολουθεί να μην αποκαλύπτει το παραμικρό για το σενάριο και τους χαρακτήρες. Ωστόσο, το ρεπορτάζ του EW αναφέρει πως ο νέος κύκλος του «Twin Peaks» θα διαδραματίζεται και σε άλλες περιοχές εκτός της διάσημης πόλης του τίτλου, ενώ γυρίστηκε με ψηφιακή κάμερα «κατά τη διάρκεια 142 ημερών σε διάφορες πόλεις».

Η φετινή, τρίτη σεζόν του Twin Peaks θα διαθέτει έναν εντυπωσιακό κατάλογο ηθοποιών που φτάνουν τους 217 σε σύνολο, μεταξύ των οποίων συναντάμε τα ονόματα των βετεράνων Kyle MacLachlan, Sherilyn Fenn, Michael Horse, Sheryl Lee, Ray Wise, Madchen Amick, Miguel Ferrer, David Duchovny καθώς και του ίδιου του Lynch, δίπλα σε αυτά νέων μελών της σειράς όπως οι Michael Cera, Richard Chamberlain, Laura Dern, Meg Foster, Ernie Hudson, Caleb Landry Jones, Ashley Judd, Jane Levy, Trent Reznor, Tim Roth, Amanda Seyfried, Eddie Vedder και Naomi Watts.

Το Twin Peaks και τα μυστήριά του επιστρέφουν στην τηλεόραση την Κυριακή 21 Μαΐου από το Showtime. Το επεισόδιο της πρεμιέρας θα έχει διάρκεια δύο ώρες.