Αυτή η γυναίκα έδωσε την πιο τέλεια απάντηση σε όσους την κορόιδευαν για τα κιλά της

Αυτή η γυναίκα έδωσε την πιο τέλεια απάντηση σε όσους την κορόιδευαν για τα κιλά της

Η 27χρονη Σάουνα Αρόκο ακολουθεί ένα διατροφικό πλάνο απώλειας βάρους και μέχρι στιγμής έχει χάσει 54 κιλά.

Αυτόν τον χρόνο έχασε 18 κιλά και αποφάσισε να ανταμείψει τον εαυτό της για τους κόπους της με ένα παγωτό. Αλλά τα πράγματα είχαν άσχημη έκβαση και η Σάουνα κατέληξε να είναι κλεισμένη στο αυτοκίνητό της και να κλαίει.

Η 27χρονη, σε λεζάντα που συνόδευε βίντεο που ανέβασε στο Facebook, έγραψε:

«Παλεύω σκληρά κάθε μέρα για να βελτιώσω την εικόνα μου. Το ξέρω ότι είμαι χοντρή, δεν χρειάζομαι αγνώστους που με φωνάζουν "χοντρή", ενώ περνούν από δίπλα μου με το αμάξι τους, για να το καταλάβω».

«Αποφάσισα να βγω έξω σήμερα γιατί έκανε υπερβολική ζέστη και ενώ καθόμουν και απολάμβανα το παγωτό μου ένα αυτοκίνητο γεμάτο με άνδρες σταμάτησε δίπλα μου, στη μέση ενός δρόμου με αρκετή κίνηση, κατέβασαν το παράθυρο και μου είπαν "φάε το παγωτό σου χοντρή σκύλα"».

«Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί αρέσει στους ανθρώπους να συντρίβουν συναισθηματικά τους άλλους. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου ή για τις συνθήκες της. Τι θα γινόταν αν με είχατε φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να επέστρεφα σπίτι μου και να επιχειρούσα να αυτοκτονήσω; Δεν βρίσκομαι σε αυτό το σημείο, αλλά θα μπορούσα. Τι καταφέρατε με το να με κάνετε να κλαίω για τα επόμενα 15 με 20 λεπτά; Οι άνθρωποι οφείλουν να αρχίσουν να σκέφτονται τι λένε, πριν το πουν».

Η κίνηση της 27χρονης είχε μεγάλη ανταπόκριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και «αγκαλιάστηκε» από τους χρήστες που έσπευσαν να της κάνουν σχόλια συμπαράστασης.

Μετά την εξέλιξη της κατάστασης η Σάουνα έκανε μία νέα ανάρτηση στο Facebook στην οποία έγραψε:

«Ανέβασα ένα βίντεο χθες το οποίο πίστευα ότι θα προσελκύσει λίγα άτομα και ίσως αλλάξει τη νοοτροπία κάποιων εξ αυτών. Πέτυχε 2 εκατομμύρια προβολές και έχω συγκινηθεί με το γεγονός ότι κάποιοι εντελώς άγνωστοι με υποστήριξαν. Η πίστη μου στην ανθρωπότητα δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή από τώρα. Χθες τα μάτια μου ήταν γεμάτα με δάκρυα λύπης. Σήμερα είναι γεμάτα δάκρυα χαράς».

Δημοφιλή