H Μπέτυ Μπαζιάνα στο Βατικανό. Κομψή και χαμογελαστή σε «πηγαδάκια» με ηγέτες της ΕΕ και τις συντρόφους τους

H Μπέτυ Μπαζιάνα στο Βατικανό. Κομψή και χαμογελαστή σε «πηγαδάκια» με ηγέτες της ΕΕ και τις συντρόφους τους
Alessandro Bianchi / Reuters

H σύζυγος του έλληνα πρωθυπουργού, σπανίως αφήνει τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα για να συνοδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα σε επίσημες εκδηλώσεις και ταξίδια αλλά αυτή τη φορά, όπως και στο ταξίδι του στη Ρωσία και στο Ιράν, επέλεξε σταθεί στο πλευρό του.

Η κ.Μπέτυ Μπαζιάνα, συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή στην επίσκεψή του στην πόλη του Βατικανού όπου βρίσκονταν και οι άλλοι 26 ηγέτες κρατών-μελών της ΕΕ και κάποιοι εκ εξ αυτών συνοδεύονταν επίσης από τις συζύγους της όπως ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπαν και τη σύζυγό του, Ανίκο με τους οποίους συνομίλησε ο κ.Τσίπρας και η κ.Μπαζιάνα. Πηγαδάκι όμως έκαναν και με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ και τον σύζυγό του Ντεστενέ Γκωτιέ αλλά και με την γερμανίδα Καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ.

Η κ.Μπαζιάνα επέλεξε να φορέσει ένα συντηρητικό μαύρο ταγέρ με μια λεπτή δαντέλα στο τελείωμα της φούστας και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες. Τα μαλλιά σε χαλαρό κότσο με απαλές μπούκλες γύρω από το πρόσωπο και ένα κόκκινο κραγιόν που έκανε τη διαφορά.

Μπαζιάνα Βατικανό