Ένας σεφ κάνει το όνειρό μας πραγματικότητα και δημιουργεί συνταγές βασισμένες σε ταινίες και σειρές

Ένας σεφ κάνει το όνειρό μας πραγματικότητα και δημιουργεί συνταγές βασισμένες σε ταινίες και σειρές

Πόσες φορές, ενώ παρακολουθείτε μια ταινία ή μια σειρά στην τηλεόραση, δεν έχετε λιγουρευτεί το φαγητό που τρώει ο πρωταγωνιστής; Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται καν να είναι πραγματικός άνθρωπος, μπορεί να παρακολουθείτε κινούμενα σχέδια και η λιγούρα για το λαχταριστό burger που φτιάχνει το καρτούν να σας επηρεάσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Τώρα, χάρη σε έναν ήρωα του YouTube, μπορείτε να φτιάξετε το σινεφίλ έδεσμα των ονείρων σας, ακριβώς όπως το είδατε στην μικρή ή τη μεγάλη οθόνη, σε ταινία, σειρά ή animation και να το απολαύσετε μόνοι ή με την παρέα σας.

Ο Andrew Rea, μέσα από το υπέροχο κανάλι του στο YouTube «Binging with Babish», δημιουργεί συνταγές βασισμένες σε μερικά από τα δημοφιλέστερα γεύματα και σνακ που έχουμε δει σε τηλεόραση και κινηματογράφο και δείχνει αναλυτικά τον τρόπο εκτέλεσής τους για να τις φτιάξει ο καθένας σπίτι του. Από το θρυλικό «Thanksgiving Sandwich» του Ross Geller στα «Φιλαράκια» μέχρι τα εξυπνακίστικα burger του Bob στο «Bob's Burgers», στο «Binging with Babish» θα βρείτε σίγουρα ένα πιάτο που έκανε το στομάχι σας να γουργουρίσει όταν το πρωτοείδατε στο γυαλί ή το πανί και θα μάθετε πώς να το φτιάξετε εύκολα και γρήγορα.

Καλή σας απόλαυση.

The Moistmaker (Friends)

Bob's Burgers

Pollo a la Plancha (Moonlight)

Ratatouille (Ratatouille)

Big Kahuna Burger (Pulp Fiction)

Goodfellas Prison Sauce