Report: Είπε "ναι" σε νέο τριετές συμβόλαιο ο Ράντολφ!

Report: Είπε "ναι" σε νέο τριετές συμβόλαιο ο Ράντολφ!
sport24

Ο Άντονι Ράντολφ είναι αυτή τη στιγμή ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον Σέρχιο Γιουλ. Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι όμως, η "Βασίλισσα" θέλησε να σπεύσει προκειμένου να τον "δέσει" στην ισπανική πρωτεύουσα για πολλά χρόνια ακόμη. Οι μνηστήρες άλλωστε είναι πάρα πολύ, τόσο από την Ευρώπη όσο και από το ΝΒΑ.

Γι αυτό, του προσέφερε νέο τριετές ηγεμονικό συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στην Ισπανία μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Κι όπως αποκάλυψε η "AS" με δημοσίευμά της το απόγευμα της Δευτέρας (27/3), ο παίκτης είπε το "ναι" για να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 27χρονος φόργουορντ έχει φέτος 10.7 πόντους (με 40.3% στα τρίποντα), 5.3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1.1 κοψίματα ανά αγώνα, όντας ο πλέον θεαματικός παίκτης της EuroLeague.

Ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν έκανε πέρσι πράγματα και θαύματα στη ρωσική ομάδα, βοηθώντας σημαντικά στην πρόκριση της στο Final Four. Το καλοκαίρι βγήκε στην αγορά, βλέποντας τις πιο πλούσιες ομάδες της Ευρώπης να του απλώνουν... χαλί εκατομμυρίων, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίζει τη σχετική κούρσα. Υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο δεν κάνει κάτι λιγότερο από αυτό που όλοι περίμεναν: είναι κυρίαρχος στις δύο πλευρές του παρκέ! Γι αυτό, η "Βασίλισσα" έσπευσε να τον "δέσει" για τρία ακόμη χρόνια, θέλοντας -με αυτόν τον τρόπο- να "κόψει" την όρεξη στους αντιπάλους της στην EuroLeague, αλλά και στο ΝΒΑ.

Το συμβόλαιό του είναι "κλειστό" για έναν ακόμη χρόνο, με την ισπανική ομάδα να του προσφέρει το option out για το ΝΒΑ από το καλοκαίρι του 2018 κι έπειτα.

Πηγή: Sport24.gr

Δημοφιλή