Πατήσια: Σκότωσε άνθρωπο γιατί του έκανε παρατήρηση για το σκύλο του

Πατήσια: Σκότωσε άνθρωπο γιατί του έκανε παρατήρηση για το σκύλο του
Eurokinissi

Παράξενο περιστατικό που κατέληξε στη δολοφονία ενός 36χρονου Μολδαβού ερευνούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της 19ης Μαρτίου σε αλσύλλιο της οδού Αχαρνών στα Πατήσια. Δύο φίλοι από την Μολδαβία, 38 και 36 χρόνων, κάθονταν σε ένα παγκάκι του πάρκου. Την ίδια ώρα στον χώρο βρισκόταν ένα ακόμη άτομο, αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, που έκανε βόλτα τον μεγαλόσωμο σκύλο του.

Οι δύο φίλοι φαίνεται να έκαναν παρατήρηση στον άγνωστο άνδρα με αφορμή το σκύλο του που τους ενοχλούσε. Υπήρξε έντονο επεισόδιο ανάμεσά τους, κατά τη διάρκεια του οποίου ο κάτοχος του σκύλου επικοινώνησε με κάποιον φίλο του, προκειμένου να προστρέξει προς βοήθεια. Πράγματι λίγο αργότερα έφθασε στο πάρκο ο φίλος του, κρατώντας στα χέρια του έναν λοστό.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο άγνωστος επιτέθηκε με ιδιαίτερη βιαιότητα εναντίον των δύο φίλων από την Μολδαβία, χτυπώντας τους στο κεφάλι και διάφορα σημεία τους σώματός τους. Οι δράστες διέφυγαν ενώ οι δύο φίλοι μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο 38χρονος μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν πήρε εξιτήριο.

Μετά από τρεις ημέρες, στις 22 Μαρτίου, ο 36χρονος φίλος του υπέκυψε στα τραύματά του εξαιτίας σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί έλαβαν κατάθεση από το δεύτερο θύμα της επίθεσης, ενώ αναζητούν άλλους μάρτυρες του περιστατικού και εικόνες από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι φαίνεται να είναι κάτοικοι της περιοχής.

Δημοφιλή