Glitter booty: Αυτή η τάση ομορφιάς δεν είναι κατάλληλη αν κάνετε δουλειά γραφείου

Glitter booty: Αυτή η τάση ομορφιάς δεν είναι κατάλληλη αν κάνετε δουλειά γραφείου
Instagram

Το γκλίτερ έχει επιστρέψει για τα καλά. Στις ρίζες των μαλλιών μας, στο μακιγιάζ, ακόμη και στα... μούσια. Αν και η υπερβολή ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, λίγη λάμψη είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Όπως όμως με όλες τις τάσεις, υπάρχουν και εκείνοι που πηγαίνουν τα πράγματα πολλά βήματα παραπέρα, με το αποτέλεσμα να μοιάζει συχνά -το λιγότερο- αστείο.

Γιατί, σύμφωνα με την καλλιτέχνιδα Mia Kennington, τώρα ήρθε η ώρα να γεμίσουμε με γκλίτερ τα οπίσθια και τους γλουτούς μας.

Ναι, μοιάζει κάπως έτσι...

... και θυμίζει το πώς το πίσω μέρος του σώματος μας γεμίζει με άμμο όταν περνάμε πολλές ώρες στην παραλία. Η Kennington ανήκει στην «Gypsy Shine», μία ομάδα καλλιτεχνών που χρησιμοποιούν γκλίτερ για να ζωγραφίζουν σώματα -που αλλού- σε φεστιβάλ.

Η ίδια έχει γεμίσει το Instagram της με δείγματα της δουλειάς της και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό- χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι θετικό.

Υπάρχει το κλασικό χρυσό γκλίτερ...

Το γκλίτερ στα χρώματα του ουράνιου τόξου...

Και το γκλίτερ που θυμίζει γοργόνα...

🐬✨MERMAID GLITTER TAIL TUTORIAL ✨💖 Go over to @thegypsyshrine to see how to create this look for festivals this year!! 🐬💥Model @bby__yan 💫💫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mia Kennington (@thrillsoftomorrow) στις

Φυσικά, πρόκειται για μία εμφάνιση που δικαίως αρμόζει σε φεστιβάλ και δύσκολα θα μπορούσε να δικαιολογηθεί κάπου αλλού. Σίγουρα πάντως όχι σε μία παραλία. Εκεί απλώς αφήστε την άμμο για να δημιουργήσει το ανάλογο εφέ και αφήστε καλύτερα το γκλίτερ για άλλα σημεία του σώματός σας.