ΗΠΑ: Άνδρας σκότωσε με τυφέκιο εφόδου τρεις διαρρήκτες που είχαν μπει στο σπίτι του

ΗΠΑ: Άνδρας σκότωσε με τυφέκιο εφόδου τρεις διαρρήκτες που είχαν μπει στο σπίτι του
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
George Frey via Getty Images

Ένας άνδρας στην Οκλαχόμα πυροβόλησε και σκότωσε τρεις έφηβους διαρρήκτες, με το τυφέκιο εφόδου του, όταν μπήκαν στο σπίτι του. Προς το παρόν, θεωρείται μάλλον απίθανο να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του 23χρονου, βάσει των αρχικών στοιχείων, ανακοίνωσαν οι αρχές την Τρίτη.

Οι τρεις είχαν μπει στο σπίτι, κοντά στο Μπρόκεν Άροου, προάστιο της Τούλσα, τη Δευτέρα, όταν ο γιος του ιδιοκτήτη του σπιτιού άνοιξε πυρ εναντίον τους με ένα στρατιωτικού τύπου τυφέκιο AR-15, δήλωσε ο Νικ Μαχόνεϊ, εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη. Επρόκειτο για τρεις άνδρες, ντυμένους στα μαύρα, με μάσκες και γάντια, ένας από τους οποίους ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και άλλος ένας με σιδερογροθιά, σύμφωνα με τις αρχές.

«Είναι κάτι αρκετά ασυνήθιστο για την κομητεία Βάγκονερ» είπε σχετικά ο Μαχόνεϊ.

Δύο από τους νεαρούς ήταν 16-17 ετών, ενώ ο τρίτος ήταν 18-19. Οι δύο σκοτώθηκαν εντός του σπιτιού, ενώ ο τρίτος κατέρρευσε στον δρόμο. Ούτε ο 23χρονος, ούτε οι τρεις τους κατονομάστηκαν από τις αρχές.

Σε βάρος της φερόμενης οδηγού διαφυγής τους, Ελίζαμπεθ Ροντρίγκεζ, έχουν απαγγελθεί από τρεις κατηγορίες για φόνο και διάρρηξη πρώτου βαθμού. Βάσει των νόμων της πολιτείας, ένα άτομο που διαπράττει αδίκημα κατά το οποίο σημειώνεται θάνατος μπορεί να κατηγορηθεί για φόνο.

Η Ροντρίγκεζ συνελήφθη αφού πήγε η ίδια στην αστυνομία να δώσει πληροφορίες για το περιστατικό, είπε ο Μαχόνεϊ.

Δημοφιλή