Αυτό είναι το timeline της ζωής σας. Διαδραστική πλατφόρμα σας ταξιδεύει στο χρόνο από τη μέρα που γεννηθήκατε

Αυτό είναι το timeline της ζωής σας. Διαδραστική πλατφόρμα σας ταξιδεύει στο χρόνο από τη μέρα που γεννηθήκατε
theatlantic.com/timeline

To «Αtlantic» είναι ένα από τα παλαιότερα περιοδικά στις ΗΠΑ- με ημερομηνία «γέννησης» το 1857- και ένα από τα καλύτερα μέχρι σήμερα, με μια πολύ ξεχωριστή ματιά στη επικαιρότητα, με εξαιρετική αισθητική και ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Και για μια ακόμη φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα με την πλατφόρμα που έφτιαξε και η οποία δίνει στον καθένα από εμάς τη δυνατότητα να δει το δικό του life timeline, όπως το ονομάζει, προκαλώντας μας να «εξερευνήσουμε τη ζωή μας μέσα στην ιστορία» (Explore your life in history).

To μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την πλήρη ημερινή γέννησής σας και με τη βοήθεια αυτής της διαδραστικής πλατφόρμας θα δείτε και θα διαβάσετε για τα ιστορικά γεγονότα, μικρά και μεγάλα, που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της μέχρι σήμερα ζωή σας. Κάθε γεγονός, όπως θα δείτε και παρακάτω, πλαισιώνεται από έναν χαρακτηριστικό τίτλο, φωτογραφία αλλά και ένα link που θα σας οδηγήσει σε κάποια εκ των πολλών ρεπορτάζ τους Atlantic από το αρχείο των 160 ετών που διαθέτει. Και προσοχή, γιατί στο τέλος υπάρχει και μία πρόβλεψη.

Ας δούμε λοιπόν τι έχει να μας αφηγηθεί για τη ζωής μας το Atlantic εάν για παράδειγμα έχουμε γεννηθεί πχ στις 6 Ιανουαρίου 1974:

1

Atlantic