Έρευνα: Aυτά είναι μέρη που οι γυναίκες προτιμούν να κάνουν σεξ (και όχι δεν είναι το κρεβάτι)

Έρευνα: Aυτά είναι μέρη που οι γυναίκες προτιμούν να κάνουν σεξ (και όχι δεν είναι το κρεβάτι)
moodboard via Getty Images

Οι περισσότεροι από εμάς όταν σκεφτόμαστε το σεξ, ο νους μας πηγαίνει αυτόματα στο κρεβάτι. Ή μήπως όχι; H αλήθεια είναι πως για την πλειοψηφία, αυτό συμβαίνει.

Αλλά...μαντέψτε! Το κρεβάτι δεν είναι το μέρος το οποίο προτιμούν οι γυναίκες για τις ερωτικές τους περιπτύξεις. Στην πραγματικότητα, έρευνα που δημοσιεύει το Maxim καταδεικνύει ότι οι γυναίκες φαντασιώνονται το σεξ, οπουδήποτε αλλού εκτός της κρεβατοκάμαρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα της Sleep Cupid, στην οποία συμμετείχαν 3.000 γυναίκες, αποδείχθηκε ότι το πιο ελκυστικό μέρος για σεξ είναι οι σκάλες. Ακούγεται άβολο, αλλά υπάρχει μία λογική εξήγηση, αν σκεφτεί κανείς ότι στην σκέψη ότι θα πέσουν από τα σκαλιά, ανεβαίνει η αδρεναλίνη τους.

Το δεύτερο πιο «hot» μέρος που προτιμούν οι γυναίκες να κάνουν σεξ είναι η παραλία. Κάπως πιο κλισέ επιλογή, η οποία έχει εξίσου μία λογική βάση. Η παραλία είναι το μέρος που συνδέεται με την διασκέδαση, την ανεμελιά, τη χαλαρή διάθεση, το ποτό κλπ.

Στην τρίτη θέση οι γυναίκες ανέφεραν ότι τους ιντριγκάρει η ιδέα να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια ενός «μεγάλου γεγονότος», όπως ένα πάρτι γενεθλίων, ένας γάμος κ.ο.κ.

Ανάμεσα στις δημοφιλέστερες επιλογές φιγουράρουν επίσης το αεροπλάνο, το γκαράζ, η αυλή και φυσικά το γραφείο. Και μιλώντας για το γραφείο όταν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ρωτήθηκαν αν φαντασιώνονται ποτέ να κάνουν σεξ με έναν από τους πιο κακούς τους συναδέλφους, το 83,9 % απάντησε θετικά. Την ίδια στιγμή το 71,3% των γυναικών δήλωσαν πως αν είχαν την ευκαιρία θα έκαναν σεξ με το αφεντικό τους.

Δημοφιλή