Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Game Changer in Digital Growth

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Game Changer in Digital Growth
alkis moraitis

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 28 Μαρτίου, το 1ο συνέδριο Game Changer in Digital Growth, το οποίο διοργανώθηκε από την 24MEDIA, τον μεγαλύτερο Όμιλο ψηφιακών μέσων, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας «Συμεών Γ. Τσομώκος», στην αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότερα από 400 διευθυντικά στελέχη εταιρειών και τραπεζών, εξειδικευμένα στελέχη του χώρου και εκπρόσωποι του τύπου.

24 ιδιαίτερα σημαντικοί ομιλητές αναφέρθηκαν διεξοδικά στις τελευταίες εξελίξεις για την ψηφιακή ανάπτυξη και παρουσίασαν τις καλύτερες πρακτικές.

Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ

Το συνέδριο άνοιξε ο Διευθυντής Υποδομών Ψηφιακής Αριστείας και Επιστήμης της Γενικής Διεύθυνσης Επικοινωνιακών Δικτύων, Περιεχομένου και Τεχνολογιών (CΟNΝECT) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Θωμάς Σκορδάς, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες και τα επόμενα βήματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενιαία ψηφιακή αγορά. Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, με την ιδιότητα του ως εκπρόσωπος του ΣΕΒ, αναφέρθηκε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού των ψηφιακών υποδομών της χώρας, ώστε όχι μόνο να ενταθούν οι ρυθμοί ανάπτυξης αλλά και να σταματήσει η συνεχιζόμενη απώλεια εξειδικευμένων επαγγελματιών του χώρου με τη μετανάστευσή τους στο εξωτερικό.

Η κ. Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι τοποθετήσεις του κ. Γιάννη Κοκκοτού, Γενικού Διευθυντή Βιομηχανικού Αυτοματισμού της ABB αναφορικά με τη Βιομηχανία 4.0, αλλά και του κ. Γιώργου Γεράρδου, Προέδρου της Πλαίσιο Α.Ε., που μίλησε για τον τρόπο που μία εταιρεία μπορεί διαχρονικά να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής. Η κ. Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας, μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο παραδοσιακός τραπεζικός τομέας στον δρόμο του προς την ψηφιακή αναδιάρθρωση, καθώς και τα βήματα που έχουν γίνει και πρέπει να γίνουν στη χώρα μας προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο κ. Γιώργος Γεράρδος

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του κ. Paul Papadimitriou, καινοτόμου διεθνή επιχειρηματία, ιδρυτή της Intelligencr, που καθήλωσε το κοινό του συνεδρίου.

Ο κ. Paul Papadimitriou

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο Όμιλος ΟΤΕ, χορηγός ήταν η ΑΒΒ, ενώ ως υποστηρικτές συμμετείχαν η Εθνική Τράπεζα, η Regus, το BCA College, το Athens Tech College. Επίσημος Αερομεταφορέας της εκδήλωσης ήταν η AEGEAN. To συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των GRECA, ΕΜηΠΕΕ και ΙΑΒ. Χορηγοί Επικοινωνίας του συνεδρίου ήταν η Direction Business Network με το AdBusiness, Business Today, Αdvertising.gr, Βusinessnews.gr και η Huffington Post Greece.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στο www.gamechanger.gr

Δημοφιλή