Τριάντα χρόνια (και μια ημέρα) από την πιο επική μάχη στην ιστορία του κατς: Χαλκ Χόγκαν εναντίον του Αντρέ του Γίγαντα!

Τριάντα χρόνια (και μια ημέρα) από την πιο επική μάχη στην ιστορία του κατς: Χαλκ Χόγκαν εναντίον του Αντρέ του Γίγαντα!
Screenshot

Μπορεί πολλοί να θεωρούν το «κατς» στημένο, ωστόσο πρόκειται για ένα θέαμα που είχε, έχει και θα έχει φανατικούς φίλους- και ειδικότερα οι παλαιότεροι θυμούνται θρυλικά ονόματα όπως ο Χαλκ Χόγκαν, ο Ούλτιμεϊτ Γουόριορ, ο Μίστερ Πέρφεκτ και πολλοί άλλοι- και είναι αυτοί που θα συγκινηθούν περισσότερο από την υπενθύμιση ότι τριάντα χρόνια και μία ημέρα πριν, στις 29 Μαρτίου 1987, έλαβε χώρα μια από τις πιο επικές αναμετρήσεις στην ιστορία του WWF, όταν ο Χαλκ Χόγκαν συνάντησε στο ρινγκ του Pontiac Silverdome τον Αντρέ τον Γίγαντα- έναν άνθρωπο- φαινόμενο- μπροστά σε 93.000 εκστασιασμένους οπαδούς.

Το συγκεκριμένο ματς είναι ένα από τα πιο σημαντικά στην ιστορία του κατς, καθώς αναμετρήθηκαν δύο από τους πιο επιβλητικούς σωματικά παλαιστές του, με τον αήττητο Αντρέ να έρχεται αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή επί τρία χρόνια. Το «σενάριο» της αναμέτρησης περιελάμβανε τις απαραίτητες προσβολές και την πρόκληση, για να ακολουθήσει ο αγώνας που έμεινε στην ιστορία- όπου ο Χόγκαν σήκωσε και έριξε στο καναβάτσο τον γιγαντόσωμο αντίπαλό του, εκστασιάζοντας το κοινό.

Τελικός νικητής ήταν ο Χόγκαν, ωστόσο ο μεγάλος θριαμβευτής ήταν οι θεατές.

Δημοφιλή