Ένα λιλιπούτειο κάστρο στη Βρετανία θα κάνει πραγματικότητα όλα σας τα όνειρα

Ένα λιλιπούτειο κάστρο στη Βρετανία θα κάνει πραγματικότητα όλα σας τα όνειρα

Εάν ονειρευόσασταν από πάντα να μείνετε σε ένα κάστρο, τώρα μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα. Επειδή πλέον ένα «ταπεινό παλάτι» είναι διαθέσιμο προς πώληση στην περιοχή Long Compton στο Warwickshire της Αγγλίας. Ωστόσο, μην φέρετε στο μυαλό σας την εικόνα ενός τεράστιου κτιρίου, για το οποίο θα χρειαστείτε δεκάδες υπηρέτες, αφού πρόκειται για ένα σπίτι το οποίο τυχαίνει να είναι χτισμένο σαν κάστρο.

Το «Molly's Lodge» σχεδιάστηκε και χτίστηκε το 1830 από τον Edward Blore, έναν διάσημο Βρετανό αρχιτέκτονα. Αρχικά, αποτελούσε απλώς ένα μέρος της -αρκετά μεγαλύτερης- έπαυλης Weston Park Estate. Σήμερα, λειτουργεί ως ένα ξεχωριστό σπίτι το οποίο διαθέτει μία κρεβατοκάμαρα, ένα μπάνιο, ένα σαλόνι και μία στριφογυριστή σκάλα.

Εξίσου εντυπωσιακός είναι όμως και ο εξωτερικός χώρος που περιβάλλει το λιλιπούτειο κάστρο. Υπάρχει ένας κήπος, μία λιμνούλα, αλλά και ένα μέρος όπου φυτρώνουν φρούτα, λαχανικά και βότανα.

Η τιμή κυμαίνεται στα 690.000 δολάρια, ενώ περιλαμβάνεται και ένα επιπλέον κτίριο με την ονομασία «Molly's Mews», όπου υπάρχει ένα διπλό γκαράζ, ένα γραφείο και ένα διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο.

Δείτε τις φωτογραφίες και... συνεχίστε να κάνετε όνειρα!

Molly’s Lodge