Σε αυτή την πισίνα μπορείτε όχι μόνο να κολυμπήσετε αλλά και να πετάξετε

Σε αυτή την πισίνα μπορείτε όχι μόνο να κολυμπήσετε αλλά και να πετάξετε
Instagram

Η επιθυμία του ανθρώπου να πετάξει είναι σχεδόν τόσο μεγάλη όσο και η ανάγκη που έχει να νιώθει την αδρεναλίνη του να χτυπά κόκκινο, μια φορά στο τόσο. Ο δημιουργός της πισίνας που θα σας δείξουμε παρακάτω, συνδύασε τα δύο αυτά στοιχεία για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία τρόμου και πολυτέλειας.

Η λεγόμενη sky pool βρίσκεται στο Market Square Tower στο Houston των ΗΠΑ και αυτό που την κάνει μοναδική είναι το γεγονός πως, εκτός του ότι βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά του 40υο ορόφου του ουρανοξύστη, διαθέτει γυάλινο πάτο. Έτσι, οι (γενναίοι) επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το κολύμπι τους ενώ ταυτόχρονα «πετάνε» πάνω από την πόλη του Houston.

Swimming in the sky! This is the view from the balcony of our South Penthouse 🌊☁️ We have 4 Penthouses available for lease. #MarketSquareTower #luxury #highrise #houston #TallestPoolInTexas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Market Square Tower (@marketsquaretower) στις

Η πισίνα «κρέμεται» περίπου 3 μέτρα έξω από το κτίριο και ο πάτος της είναι κατασκευασμένος από plexiglass πάχους 20εκ., κάτι που την καθιστά άκρως ασφαλή. Αν, ωστόσο, τα ύψη δεν είναι το φόρτε σας, ίσως θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε μια συνηθισμένη πισίνα για το μπάνιο σας την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο Houston.

Από την άλλη βέβαια, μάλλον δεν θα νιώσετε ποτέ πώς είναι να πετάς με τόσο ρεαλιστικό τρόπο.

HAVE YOU EVER SEEN A POOL LIKE THIS?!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enoch Kim (@ejkim06) στις