Ένα τεράστιο κοπάδι από τσούχτρες προσπαθεί να κυριεύσει την Αυστραλία (και τον κόσμο, ίσως)

Ένα τεράστιο κοπάδι από τσούχτρες προσπαθεί να κυριεύσει την Αυστραλία (και τον κόσμο, ίσως)

Κοιτάξτε, όλοι ξέρουμε πως η Αυστραλία δεν είναι και το πλέον φυσιολογικό μέρος του κόσμου, ειδικά όσο αφορά στην πανίδα της. Αυτό που συνέβη τις προάλλες, όμως, σε μια ακτή της δυτικής Αυστραλίας έμοιαζε περισσότερο με οργανωμένη επίθεση του θαλάσσιου κόσμου παρά με μια ακόμη φυσιολογική, για τα ακραία δεδομένα της Αυστραλίας, μέρα.

Πριν λίγες μέρες, ο 18χρονος Riley Watts πήγε για surf μαζί με ένα φίλο του σε μια παραλία της Αυστραλίας, αλλά τα σχέδιά τους χάλασαν μπροστά στο θέαμα ενός αχανούς κοπαδιού από τσούχτρες που είχε κατακλύσει την ακτή. «Είχαμε πάει για surf και βρισκόμασταν περίπου στη μέση της απόστασης και ξαφνικά βλέπουμε παντού τσούχτρες, οπότε γυρίσαμε πίσω και πήγαμε σπίτι μας», είπε ο Watts στο ABC North West.

Τα δύο παιδιά όμως αποφάσισαν να εξερευνήσουν το αλλόκοτο θέαμα, και επέστρεψαν στη παραλία, αυτή τη φορά με τη βάρκα τους. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που τράβηξαν, οι τσούχτρες ήταν τόσες πολλές που κάλυπταν σχεδόν ολόκληρη την επιφάνεια του νερού γύρω από τη βάρκα.

Η λογική εξήγηση εδώ, είναι πως οι βόρειοι άνεμοι του καλοκαιριού είναι ο λόγος που τόσο μεγάλα κοπάδια από τσούχτρες κάνουν την εμφάνισή τους στις ακτές της Αυστραλίας. Επειδή όμως έχουμε δει πολλές ταινίες, και επειδή τίποτα από όσα συμβαίνουν πλέον γύρω μας δεν μοιάζει φυσιολογικό, δεν θα μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αν οι τσούχτρες αποφασίσουν αύριο-μεθαύριο να καταλάβουν τον κόσμο επειδή έχουν βαρεθεί με τα καπρίτσια των ανθρώπων. Και ποιος να τις αδικήσει κιόλας.