Έφηβος σκοτώθηκε σε live μετάδοση στο Instagram

Έφηβος σκοτώθηκε σε live μετάδοση στο Instagram

Ένας έφηβος από τη Γεωργία μετέδιδε ζωντανά μέσω Instagram το απόγευμα της Δευτέρας όταν πυροβόλησε κατά λάθος τον εαυτό του.

Ο 13χρονος Μαλάχι Χέμφιλ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Gracy Memorial στην Ατλάντα της Γεωργία, όπυ διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με το WXIA.

Η μητέρα του, Σανίκα Στίφενς βρισκόταν στο σπίτι όταν συνέβη το σοκαριστικό δυστύχημα. Είπε ότι ο γιος της προσπαθούσε να γυρίσει ένα βίντεο κλιπ κρατώντας το κλιπ.

«Άκουσα ένα μεγάλο μπαμ. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν πυροβολισμός ή κάτι άλλο» είπε η κ. Στίφενς.

Όταν άκουσε τον πυροβολισμό η κυρία Στίφενς και η κόρη της έτρεξαν στο δωμάτιο του μικρού αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. «Κλωτσήσαμε την πόρτα. Τον βρήκαμε ξαπλωμένο στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η κόρη μου μου φώναξε: "Mαμά απενεργοποίησε το κινητό του. Όταν πήγα να κλείσω το κινητό είδα ότι μετέδιδε ζωντανά στο Instagram».

Η άτυχη μητέρα είπε επίσης ότι οι φίλοι του 13χρονου που παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση το σοκαριστικό συμβάν έτρεξαν σπίτι τους.

«Συγκεντρώθηκαν περίπου 40 με 50 παιδιά έξω από το σπίτι», είπε. «Υποθέτω ότι ήταν τα παιδιά που παρακολουθούσαν τη ζωντανή μετάδοση και μένουν εδώ κοντά στην περιοχή».

Δημοφιλή