Το ποσό που έχει ξοδέψει ήδη φέτος για ρούχα η Kate Middleton ξεπερνάει κάθε προηγούμενο

Το ποσό που έχει ξοδέψει ήδη φέτος για ρούχα η Kate Middleton ξεπερνάει κάθε προηγούμενο

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, είναι ιδιαίτερα αγαπητή, όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και παγκοσμίως. Έξυπνη, με έντονη προσωπικότητα και το δικό της, κομψό και ταυτόχρονα ιδιαίτερο στυλ, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να γίνει πολλά περισσότερο από απλώς ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Και μιας και μιλάμε για στυλ, ό,τι φοράει η Kate αποτελεί σε κλάσματα δευτερολέπτου αντικείμενο συζήτησης και ανάλυσης. Πολλές φορές έχει μάλιστα επιλέξει οικονομικά κομμάτια, ακόμη και από τον Zara, ενώ δεν έχει διστάσει να φορέσει το ίδιο ρούχο πάνω από μία φορά.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σε σχετικό κείμενό της η βρετανική Huffington Post, η Δούκισσα έχει στρέψει την προσοχή της -και τα λεφτά της- σε μεγάλους οίκους μόδας. Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail και το εξειδικευμένο στο στυλ της Kate μπλογκ μόδας -ναι, υπάρχει κάτι τέτοιο- «What Would Kate Do», τον χρόνο που μας πέρασε έδωσε τα περισσότερα χρήματα για ρούχα, ξοδεύοντας συνολικά 71.000 δολάρια.

Ανάμεσά στους διάσημους οίκους μόδας που προτίμησε βρίσκονται οι Chanel, Erdem, Alexander McQueen και Catherine Walker.

Σύμφωνα με το «What Would Kate Do», καθώς το πόσο των 71.000 δολαρίων αφορά μόνο τους τρεις πρώτους μήνες του 2017, το συνολικό ποσό που θα ξοδέψει η Kate για τα ρούχα της αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τα νούμερα των προηγούμενων ετών.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε ένα παράδειγμα από τα ρούχα που έχει φορέσει έως τώρα, αλλά και από τις τιμές τους:

1. Oscar de la Renta κοστούμι, 2,190 δολάρια

2. Alexander McQueen φόρεμα, 7,765 δολάρια

Alexander McQueen τσαντάκι 2,075 δολάρια

3. Oscar de la Renta παπούτσια, 690 δολάρια

Erdem Rhona φόρεμα, 1,191 δολάρια

Anita Dongre σκουλαρίκια, 1,350 δολάρια

4. Chanel παλτό, περίπου 10,500 δολάρια

Chanel Calfskin τσάντα, περίπου 4,700 δολάρια

Cartier Trinity de Cartier σκουλαρίκια, περίπου 2,050

5. Jenny Packham φόρεμα, 5,170 δολάρια