Η σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ένα πιτ μπουλ επιτίθεται σε αγοράκι μόλις 3 ετών

Η σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ένα πιτ μπουλ επιτίθεται σε αγοράκι μόλις 3 ετών
Twitter/OJPACHV

Ένα ιδιαίτερα σκληρό βίντεο δείχνει τη σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ένα σκυλί, ράτσας πιτ μπουλ επιτίθεται σε ένα αγοράκι στη Νέα Υόρκη.

Η επίθεση σημειώθηκε την Πέμπτη και ο τρίχρονος που μεταφέρθηκε εσπευσμένα με τραύματα στο νοσοκομείο πλέον πήρε εξιτήριο και αναρρώνει, όπως αναφέρει το WABC.

Το βίντεο δείχνει το παιδί να παίζει με τους φίλους του σε ένα πεζοδρόμιο έξω από ένα σπίτι στην Spring Valley, όταν ο σκύλος κατευθύνεται απειλητικά προς το μέρος του και αρχίζει να του επιτίθεται.

Το αγόρι με την κίτρινη μπλούζα πέφτει στο έδαφος ενώ ο σκύλος τον σέρνει κατά μήκους όλου του πεζοδρομίου, κρατώντας τον με τα δόντια του, την ώρα που τα υπόλοιπα παιδιά τρέχουν από φόβο για να σωθούν.

Κάποιοι ενήλικες που περνούσαν από το σημείο βγαίνουν από τα οχήματά τους προκειμένου να βοηθήσουν το αγόρι και να ακινητοποιήσουν τον σκύλο.

Σύμφωνα με τη New York Daily News, το πιτ μπουλ επεστράφη στον ιδιοκτήτη του, ενώ το αστυνομικό τμήμα της Spring Valley διερευνά το περιστατικό προκειμένου να μάθουν αν το σκυλί έχει ιστορικό επιθετικής συμπεριφοράς.

"Εάν θέλετε να δείτε το βίντεο κάντε κλικ. Προειδοποίηση για σκληρές εικόνες"

<<

>

Δημοφιλή