Επιβεβαιώνουν οι πρώτες φωτογραφίες του Game of Thrones αυτό που όλοι περιμένουμε;

Επιβεβαιώνουν οι πρώτες φωτογραφίες του Game of Thrones αυτό που όλοι περιμένουμε;
hbo

Με την θεωρία που θέλει τον Jon Snow να είναι παιδί του Rhaegar Targaryen και της Lyanna Stark να συνεχίζει να έχει σχεδόν επιβεβαιωθεί, ανυπομονούμε να δούμε τι θα γίνει στη νέα σεζόν του Game of Thrones και, κυρίως, αν επιτέλους ο Jon Snow θα μάθει την αλήθεια. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το τηλεοπτικό δίκτυο HBO και δείχνουν τον Jon Snow να βρίσκεται μέσα σε ένα σκοτεινό χώρο, μοιάζουν να επιβεβαιώνουν ότι τελικά ο ίδιος μαθαίνει την πραγματική του καταγωγή, αφού ο σκοτεινός αυτός χώρος μοιάζει αρκετά με τις κρύπτες του Winterfell, όπου βρίσκεται και ο τάφος της Lyanna Stark.

Οι κρύπτες όπως τις είχαν δείξει παλαιότερα. Ο φωτισμός και το σκηνικό μοιάζει σίγουρα αρκετά.

Άλλωστε, έφτασε η στιγμή να μάθει ο Jon Snow την αλήθεια και να σταματήσουν όλοι να τον αποκαλούν «μπάσταρδο».

Όσο για τις υπόλοιπες φωτογραφίες, η Cersei κάθεται στον θρόνο με τον Jaime δίπλα της, ο Littlefinger παραμονεύει, ο Tormund μιλάει με την Brienne (ανυπομονούμε για αυτή την ρομαντική ιστορία) και η Sansa μοιάζει να έρχεται κοντά με τον Littlefinger.

Τελικά η Arya θα ενωθεί- επιτέλους- με τα αδέρφια της; Τι θα γίνει με τον Bran; Θα συναντηθεί η Μητέρα των Δράκων με τον Jon Snow; Τα ερωτήματα είναι πολλά και ελπίζουμε κάποια από αυτά να απαντηθούν επιτέλους στην πρεμιέρα της 7ης σεζόν που έρχεται τον Ιούλιο.