Ιταλίδα μοντέλο αποκαλύπτει στην κάμερα το πρόσωπό της μετά την επίθεση με οξύ που δέχθηκε από τον πρώην φίλο της

Gessica Notaro: Το μοντέλο αποκαλύπτει το πρόσωπό της μετά την επίθεση με οξύ από τον πρώην φίλο της

H Ιταλίδα Gessica Notaro, μοντέλο και πρώην φιναλίστ στον διαγωνισμό για τον τίτλο της Μις Ιταλία. Όπως έχει καταγγείλει ο πρώην φίλος της, της έριξε οξύ στο πρόσωπό και τώρα για πρώτη φορά η νεαρή γυναίκα εμφανίστηκε σε μια τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε τα τραύματα που φέρει στο πρόσωπο της αποκαλύπτοντας και τα βαριά ψυχικά τραύματα που της άφησε αυτή η αποτρόπαια επίθεση.

Η Notaro εμφανίστηκε στην εκπομπή Canuri 5 του Maurizio Constanzo και προχώρησε σε μια κίνηση που σίγουρα ήθελε πολύ θάρρος και δύναμη ψυχής: αφαίρεσε το φουλάρι που φορούσε και αποκάλυψε τα εγκαύματα που προκάλεσε στο πρόσωπό της το οξύ.

Η 27χρονη, από την πόλη της Cesena, υποστηρίζει πως δράστης της επίθεσης είναι ο πρώην φίλος της, Jorge Edson Tavares.

Μετά την επίθεση, πέρασε, όπως ανέφερε δύο μήνες «φυλακισμένη» σε νοσοκομείο.

«Το οξύ “έφαγε” στο πρόσωπό μου και εγώ γονατιστή προσευχόμουν στο θεό. Προσευχόμουν: Πάρε την ομορφιά μου αλλά επέτρεψέ μου να κρατήσω την όραση μου» είπε η γυναίκα στον παρουσιαστή τη εκπομπής.

Τώρα η Notaro θα πρέπει να περιμένει έναν χρόνο για να μπορέσει να υποβληθεί σε πλαστική.

«Δεν μπορώ να ζω πια όπως στο παρελθόν. Δεν μπορώ να βγω έξω από τον ήλιο, είμαι συνεχώς παγιδευμένη σε αυτή τη μάσκα και το πρόσωπό μου πονάει όλη την ώρα. Πρέπει να δαπανήσω όλα τα χρήματά μου για φάρμακα - κάθε μισή ώρα χρειάζομαι οφθαλμικές σταγόνες και πρέπει να ενυδατώνω το δέρμα μου συνεχώς. Δεν μπορώ να δουλέψω».

Όπως ανέφερε, ο πρώην φίλος της την απειλούσε αφού του ζήτησε να χωρίσουν και τον είχε κατηγορήσει πως την παρακολουθούσε. Όταν τελικά την απείλησε πως θα την περιλούσει με οξύ, εκδόθηκε δικαστική εντολή να μείνει μακριά της.

Ο ίδιος αρνείται πως είναι ο δράστης της επίθεσης αλλά έχει συλληφθεί και έχει κριθεί προφυλακιστέος.

Πηγή: Independent

Δημοφιλή