Ο Calvin Klein κάνει την πιο αναπάντεχη επιλογή μοντέλου στη νέα καμπάνια εσωρούχων του

Ο Calvin Klein κάνει την πιο αναπάντεχη επιλογή μοντέλου στη νέα καμπάνια εσωρούχων του
Calvin Klein

Η νέα καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein έχει για πρωταγωνίστριες μοντέλα που είναι από 18 έως και 73 ετών.

Η καμπάνια «Calvin Klein Or Nothing At All», η οποία παρουσιάστηκε την Τρίτη, σκηνοθετήθηκε και γυρίστηκε από την Sofia Coppola, με πρωταγωνίστρια την 73χρονη ηθοποιό και μοντέλο Lauren Hutton.

O οίκος είναι γνωστός για το «κλείσιμο» μεγάλων ονομάτων, από την Kate Moss και τον Mark Wahlberg μέχρι την Kendal Jenner και τον Justin Bieber, αλλά είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται σε μία καμπάνια εσωρούχων του ένα μοντέλο μεγαλύτερης ηλικίας.

Η καμπάνια περιλαμβάνει άλλες έξι γυναίκες, τις οποίες επέλεξε όλες η ίδια η Coppola: Kirsten Dunst, Rashida Jones, Nathalie Love, Laura Harrier, Maya Thurman-Hawke και Chase Sui Wonders.

Όλα είναι τραβηγμένα σε άσπρο και μαύρο, ενώ οι εικόνες είναι απλές και όμορφες.

Ο οίκος μοιράστηκε το βίντεο της καμπάνιας στο Instagram:

Η Hutton, γνωστή για τον ρόλο της στο «American Gigolo», έχει βρεθεί πολλές φορές στο εξώφυλλο της Vogue. Στην καμπάνια φοράει μία μπλούζα με πουά, ένα λευκό σουτιέν και φαρδύ παντελόνι.

Πρόσφατα μάλιστα επέστρεψε και στην πασαρέλα στο πλευρό της Gigi Hadid στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου για την Bottega Veneta.

Ως μέρος της καμπάνιας, η Kirsten Dunst, η οποία έχει συνεργαστεί με την Coppola πολλές φορές, μιλάει για το «Πρώτο της Φιλί».