Αυτό έκανε η Margot Robbie στον Leonardo DiCaprio για να πάρει τον ρόλο στο «The Wolf Of Wall Street»

Αυτό έκανε η Margot Robbie στον Leonardo DiCaprio για να πάρει τον ρόλο στο «The Wolf Of Wall Street»
Australian actress Margot Robbie poses at the European premiere of the film
Paul Hackett / Reuters
Australian actress Margot Robbie poses at the European premiere of the film

Εάν έχετε δει την ταινία «The Wolf Of Wall Street» με τον Leonardo DiCaprio, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην θυμάστε αυτή την θρυλική σκηνή:

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για τον ρόλο που έκανε γνωστή παγκοσμίως την Margot Robbie, την 26χρονη πανέμορφη κοπέλα από την Αυστραλία που έμελλε να γίνει ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Hollywood.

Για αυτό το δώρο στους άνδρες, αλλά και συνολικά στην ανθρωπότητα -αφού, ως γνωστόν «η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο»- δεν έχουμε να ευχαριστήσουμε κανέναν άλλο από τον Martin Scorsese. Πώς επέλεξε εκείνη όμως ανάμεσα σε εκατοντάδες ρόλους για να παίξει στο πλάι ενός τόσο διάσημου ηθοποιού όπως ο DiCaprio;

Στο πρόσφατο αφιέρωμα του Time «100 Most Influential People», ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτητς θυμάται όσα έγιναν στην χωρίς σενάριο και... βίαιη οντιτιόν της Robbie: «Πήρε τον ρόλο της στην ταινία στην πρώτη μας συνάντηση – δίνοντας στον Leonardo DiCaprio ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο. Ήταν ένας ένας αυτοσχεδιασμός που μας εξέπληξε όλους.»

Όπως φαίνεται η ηθοποιός παρασύρθηκε από τον ρόλο της εκρηκτικής προσωπικότητας που καλούνταν να υποδυθεί, αλλά στο τέλος φοβήθηκε ότι ο σκηνοθέτης και ο σταρ θα καλούσαν την αστυνομία.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στο Harper's Bazaar το 2015 είχε πει: «Μέσα στο μυαλό μου έλεγα, “Σου έχουν μείνει κυριολεκτικά 30 δευτερόλεπτα μέσα σε αυτό το δωμάτιο και αν δεν κάνει κάτι για να εντυπωσιάσεις τίποτα δεν θα βγει ως αποτέλεσμα. Είναι μια ευκαιρία που θα έχεις μόνο μια φορά στη ζωή σου, άρπαξε την.

Έτσι αρχίζω να του ουρλιάζω και εκείνος αρχίζει να μου φωνάζει. Και είναι πολύ τρομακτικός. Ίσα ίσα που τον προλαβαίνω... Και στο τέλος μου λέει, “Θα έπρεπε να είσαι ευτυχισμένη με έναν άνδρα σαν εμένα. Τώρα έλα εδώ και φίλα με.»

Αν και οι περισσότερες μάλλον θα έκαναν αυτό ακριβώς, να τον φιλήσουν δηλαδή, εκείνη αποφάσισε να κάνει κάτι που της χάρισε τον ρόλο των ονείρων της.

«Πάω πολύ κοντά του και σκέφτομαι, “Ίσως πρέπει να τον φιλήσω. Πότε ξανά θα έχω την ευκαιρία να φιλήσω τον Leonardo DiCaprio;

Αλλά ένα άλλο μέρος του μυαλού μου κάνει “κλικ” και τον χτυπάω στο πρόσωπο. Και μετά ουρλιάζω, “Άντε γαμήσου!”. Και αυτό δεν είναι καν στο σενάριο. ΄Στο δωμάτιο επικράτησε σιωπή και εγώ πάγωσα.»

Ωστόσο, κανείς δεν κάλεσα την αστυνομία. Αντίθετα, οι δύο άνδρες άρχισαν να γελάνε. Και, τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Πήρε τον ρόλο, εντυπωσίασε τους πάντες και έκτοτε συνεχίζουμε όλοι να την θαυμάζουμε σε πολλές ταινίες.

Να λοιπόν που ένα χαστούκι μπορεί καμιά φορά να σε πάει πολύ μακριά σε αυτή τη ζωή!