Οι νύφες στην Κολωνία πήγαν σε εκκλησίες και δημαρχείο με συνοδεία...αστυνομίας

Οι νύφες στην Κολωνία πήγαν σε εκκλησίες και δημαρχείο με συνοδεία...αστυνομίας

Στην Κολωνία της Γερμανίας όπου αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται το κρίσιμο συνέδριο του ακροδεξιού AfD ως ήταν αναμενόμενο ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ της αστυνομίας και πολιτών που ήθελαν να διαδηλώσουν κατά του κόμματος.

Η πόλη, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου έμοιαζε με φρούριο με 4.000 αστυνομικούς να έχουν αναπτυχθεί στους δρόμους εν αναμονή των διαδηλώσεων στις οποίες τελικά μετείχαν περί τα 50.000 άτομα. Οι συγκρούσεις δεν άργησαν να εκδηλωθούν και σύντομα το κέντρο της πόλης μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

Δεδομένου όμως πως τα επεισόδια σημειώθηκαν Σάββατο δεν ήταν λίγα τα ζευγάρια που είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν και έπρεπε φυσικά πάση θυσία να πάνε στο δημαρχείο ή στην εκκλησία.

Στη Γερμανία όμως τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του και έτσι η αστυνομία φρόντισε να συνοδεύσει αρκετά ζευγάρια φροντίζοντας να φτάσουν στο δημαρχείο ή την εκκλησία με ασφάλεια από τους δρόμους που δεν είχαν αποκλειστεί εξαιτίας της επεισοδίων.

Οι εικόνες γυναικών, που φοράνε το νυφικό τους και συνοδεύονται από μοτοσικλετιστές της αστυνομίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ενώ σε αρκετές περιπτώσεις η όλη...νυφική πομπή εξελίχθηκε σε υπερπαραγωγή αφού οι νύφες επιβιβάστηκαν σε μικρές «άμαξες» που έσερναν ποδηλάτες αφού αυτοκίνητα δεν κυκλοφορούσαν στο κέντρο της πόλης.

Το σίγουρο είναι πως θα έχουν έναν ακόμη λόγο για να θυμούνται με χαμόγελο αυτή τη μέρα.

Δημοφιλή